“Πλοίο του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού αναχαίτισε στη Μεσόγειο drone το οποίο πλησίαζε το ισραηλινό έδαφος από ανατολικά”, επεσήμανε σε ανακοίνωσή του ο στρατός.
Παράλληλα οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι εξαπέλυσαν σήμερα αεροπορικό πλήγμα εναντίον περάσματος στα σύνορα μεταξύ Λιβάνου και Συρίας, διευκρινίζοντας ότι το χρησιμοποιούσε το σιιτικό λιβανέζικο κίνημα Χεζμπολάχ για τη μεταφορά όπλων.
Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία εξαπέλυσε πλήγμα εναντίον “στόχων στρατιωτικών υποδομών” κοντά σε σημείο διέλευσης μεταξύ της Συρίας και του Λιβάνου, “αφού παρατήρησε ότι η Χεζμπολάχ περνούσε όπλα από τη Συρία στον Λίβανο αφότου τέθηκε σε ισχύ η συμφωνία εκεχειρίας” την Τετάρτη, γεγονός που “αποτελούσε απειλή για το κράτος του Ισραήλ”, διευκρίνισε ο στρατός σε ανακοίνωσή του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo αρχείου EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι Ρώσοι μίλησαν για τον «ξεχασμένο» πόλεμο της Ουκρανίας: «Πάρε την απόφαση», λένε στον Ζελένσκι
- Βρετανός πρωθυπουργός: Δεν θα εμπλακούμε στον πόλεμο της Μ. Ανατολής
- Τραμπ: Εξετάζω σοβαρά την αποχώρηση των ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ
- Μήνυμα του 112 για περιορισμό των μετακινήσεων στην Αττική
- Συγκροτήθηκε η Υποεπιτροπή Εκτίμησης Πλημμυρικού Κινδύνου
- Κοινοβουλευτικές πηγές: Καμία ενημέρωση, καμία ορατότητα για το πότε θα έρθει στη Βουλή η νέα δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ανακάλυψη-έκπληξη στην Αίγυπτο: Δορυφόρος «έδειξε» μυστηριώδη κατασκευή 2.500 ετών κάτω από το Δέλτα του Νείλου
- Υπ. Εργασίας για επιδείνωση του καιρού: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα
- Μειώθηκαν τα επιτόκια χορηγήσεων τον Φεβρουάριο 2026
- Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν πως πήραν τον πλήρη έλεγχο της περιφέρειας Λουχάνσκ









