Ηχητικό του Γερμανικού Στρατού: Να χτυπήσουμε την γέφυρα της Κριμαίας

Χαμός στην Ρωσία! Παρέμβαση Μαρίας Ζαχάροβα

Η αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT, Margarita Simonyan, ανέφερε στο Telegram ότι έχει μια ηχογράφηση, την οποία απομαγνητοφώνησε, όπου Γερμανοί αξιωματικοί συζητούν για επιθέσεις στην γέφυρα στο στενό του Κερτς.

“Κάτι πολύ ενδιαφέρον μου μετέφεραν οι σύντροφοι με στολή ακριβώς την ημέρα που ο Scholz είπε ότι το ΝΑΤΟ δεν συμμετέχει και δεν θα συμμετάσχει στην ουκρανική σύγκρουση. <…> Σε αυτήν την πιο ενδιαφέρουσα ηχογράφηση, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Bundeswehr συζητούν πώς θα βομβαρδίσουν (προσοχή!) τηn γέφυρα της Κριμαίας», έγραψε η Σιμονιάν.

Η ηχογράφηση φέρεται να διαρκεί 40 λεπτά, στην οποία Γερμανοί αξιωματικοί αναφέρουν επίσης τον αμερικανικό και τον βρετανικό στρατό, οι οποίοι, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, «εμπλέκονται άμεσα στην σύγκρουση εδώ και πολύ καιρό».

“”Είναι τόσο συναρπαστικός ο διάλογος και ο ήχος που θέλω πραγματικά να τα δημοσιεύσω. Για να ευχαριστήσω τους συνδρομητές μου”, πρόσθεσε η Simonyan.

Τόνισε ότι απευθύνει επίσημο δημοσιογραφικό αίτημα για αυτή την κατάσταση στον Γερμανό Πρέσβη στην Μόσχα , στον Γερμανό Υπουργό Εξωτερικών και προσωπικά στον Καγκελάριο  Όλαφ Σολτς .

“”Πώς το εκλαμβάνουμε όλο αυτό; Δεν είναι καιρός  η Ρωσία να υπενθυμίσει ενεργά στην Γερμανία πώς τελείωσαν οι εκρήξεις των ρωσικών γεφυρών για την Γερμανία την περασμένη φορά;», κατέληξε η Σιμονιάν.

Αφού έγινε γνωστή η ηχογράφηση, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα έγραψε στο Telegram:

«Αναρωτιέμαι τι πιστεύει η Annalena Berbock για αυτό; Ο γερμανικός Τύπος έχει τώρα μια καλή ευκαιρία να αποδείξει την ανεξαρτησία του και να κάνει σχετικές ερωτήσεις. Ο δικός μας Τύπος μας έχει ένα σημαντικό θέμα για να επικοινωνήσει με την Γερμανική Πρεσβεία στην Μόσχα».

Ένα πολύ σημαντικό θέμα λοιπόν! Θα απαντήσει η Γερμανία;

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί