«οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες» βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση κοντά στην Μόσχα και ότι «η Ουκρανία τελεί υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών».
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, που είχαν προειδοποιήσει το Κρεμλίνο για την σχεδιαζόμενη επίθεση του Ισλαμικού Κράτους του Χορασάν, απορρίπτουν τους ισχυρισμούς της Μόσχας και έχουν ανακοινώσει ότι η ισλαμιστική οργάνωση φέρει ακέραια την ευθύνη για την επίθεση.
Ο Πάτρουσεφ, που δεν έδωσε στοιχεία για τους ισχυρισμούς του, πρόσθεσε ότι «η ουκρανική πρεσβεία στο Τατζικιστάν στρατολογεί μαχητές», μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Ιnterfax.
Παράλληλα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι έχει παρατηρηθεί «σημαντική αύξηση» των κατατάξεων στον ρωσικό στρατό μετά την τρομοκρατική επίθεση της 22ας Μαρτίου.
«Συνολικά, περί τους 16.000 πολίτες έχουν υπογράψει συμβόλαια για να συμμετάσχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση (εννοώντας τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας) τις τελευταίες δέκα ημέρες», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας που αναρτήθηκε στο Telegram.
(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ / EPA-EPA)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλειστά αύριο Πέμπτη τα σχολεία στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου λόγω της κακοκαιρίας
- Τα λουλούδια που κάθε άνοιξη μετατρέπουν λόφο της Ιαπωνίας σε ένα γαλάζιο υπερθέαμα (BINTEO)
- Ο al-Sharaa της Συρίας έγινε viral στο Λονδίνο για ένα… μπουκάλι (Vid)
- «Μπλόκο» Πούτιν! Ξεκαθάρισε στον Αρμένη πρωθυπουργό πως έχουν τα πράγματα με την ΕΕ
- Η ΕΕ προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ ως παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Κούβα
- Κλειστά τα σχολεία και οι δομές εκπαίδευσης αύριο Πέμπτη στον δήμο Καρδίτσας
- Μετά τα ΗΑΕ, επόμενος σταθμός η Σαουδική Αραβία για τον υπ. Άμυνας
- Στενά του Ορμούζ: Την εμπλοκή της Κίνας ζητά ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Γαλλίας
- Συνελήφθησαν στην Τσεχία 2 Πολωνοί για εμπρησμό σε εργοστάσιο κατασκευής drones για την Ουκρανία
- Τραγικός απολογισμός: Πάνω από 1.300 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο









