Προσωρινά μπλοκαρίστηκε η κίνηση των οχημάτων στη γέφυρα της Κριμαίας. Αυτό αναφέρθηκε το Σάββατο στο επίσημο κανάλι Telegram για την κατάσταση στη γέφυρα.
«Η κίνηση των οχημάτων στη γέφυρα της Κριμαίας είναι προσωρινά αποκλεισμένη. Παρακαλούνται όσοι βρίσκονται στη γέφυρα και στη ζώνη ελέγχου να παραμείνουν ψύχραιμοι και να ακολουθήσουν τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας των μεταφορών», αναφέρεται στο μήνυμα.
Οι λόγοι της διακοπής δεν διευκρινίστηκαν. Αργότερα, το κανάλι Telegram ανακοίνωσε την επανέναρξη της κυκλοφορίας.
Νωρίτερα, οι αρχές ανέπτυξαν ένα υπόμνημα για τους αυτοκινητιστές με έναν αλγόριθμο ενεργειών σε περίπτωση συναγερμού στη γέφυρα της Κριμαίας. Στο υπόμνημα αναφερόταν “Συνιστάται στους οδηγούς, μεταξύ άλλων, να ακολουθούν τις οδηγίες του συστήματος μεγαφώνων, να μην εγκαταλείπουν το αυτοκίνητο, να μην κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς και να οδηγούν προς την έξοδο «τηρώντας την καθορισμένη ταχύτητα». Καλούνται επίσης «να μην κινηματογραφούν ό,τι συμβαίνει και να μην το διαδίδουν στο Διαδίκτυο».”
( photo: αμπε-EPA-EPA)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΑΑΔΕ-ΔΕΟΣ: Αποκάλυψε διεθνές δίκτυο λαθρεμπορίου τσιγάρων – Συλλήψεις στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες
- Η Ρωσία απομακρύνει προσωπικό από πυρηνικό σταθμό στο Ιράν, που έγινε στόχος πλήγματος
- Ο Ματ Μπρίτιν αναλαμβάνει νέος γενικός διευθυντής του BBC
- Υπ. Συμβούλιο: Αύριο «κλειδώνει» η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού
- Ρωσία: Στρατολογήθηκαν από τις ουκρανικές υπηρεσίες για να πυρπολούν ΑΤΜ και βενζινάδικα, vid
- Εν μέσω πολέμου στη Μέση Ανατολή οι ΗΠΑ αυξάνουν την παραγωγή πυραύλων
- «Εκδίκηση για όλα τα εγκλήματα των ΗΠΑ», υπόσχεται το Ιράν – ΒΙΝΤΕΟ με άγαλμα του Βαάλ στη Νέα Υόρκη
- Εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ: Ελληνόπουλα συγκινούν ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου
- Βίντεο από ιρανικό πύραυλο να χτυπάει δρόμο του Τελ Αβίβ
- Συνεδρίαση περίπου 30 χωρών για τη δημιουργία διεθνούς συνασπισμού με σκοπό την εγγύηση της ασφάλειας του Στενού του Ορμούζ









