Έβαλαν την Γερμανία να ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΙ από το ρωσικό ΠΥΡ, όταν αυτό ξεκινήσει – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Το ποτάμι δεν γυρίζει πια πίσω...

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Robert Habeck, παρά τις προειδοποιήσεις της Μόσχας και τις παραπομπές στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλώνει ευθαρσώς ότι η Γερμανία δεν θα σταματήσει να παραδίδει περισσότερα και μεγαλύτερα όπλα στην Ουκρανία .

Όπως δήλωσε τραυλίζοντας στα αγγλικά:

«Δεν θα σταματήσουμε να παραδίδουμε όπλα στην Ουκρανία. Θα προσαρμόζουμε πάντα τις παραδόσεις μας στις ανάγκες του πεδίου μάχης (σ.σ. Επομένως οι Γερμανοί δεν θα παραδίδουν μόνο ελαφριά όπλα αλλά και βαριά και μάλιστα ΑΣΤΑΜΑΤΗΑ).

Μπορώ να πω ότι ήμασταν πολύ σίγουροι μετά από αιώνες πολέμων μετά από δεκαετίες Ψυχρού Πολέμου ότι η βία και ο ιμπεριαλισμός είχαν παραμεριστεί ως μέσο πολιτικής (σ.σ. Κατηγορούν για αυτό την Ρωσία, ενώ είναι το ΝΑΤΟ που επεκτείνεται ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ προς τα ανατολικά και η Ρωσία απλά αμύνεται κοντά στα σύνορά της).

Οι αποφάσεις τα προηγούμενα χρόνια ήταν λανθασμένες! Θα έλεγα ότι ήταν λάθος, ειδικά η εξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο».

Η Γερμανία λοιπόν μπαίνει στην πρώτη γραμμή πυρός απέναντι στην Ρωσία κόντρα στην βούληση της πλειοψηφίας του λαού της, που αρχίζει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει και σύντομα θα είναι, ίσως, πολύ αργά για να το σταματήσει.

photo ρωσικό υπουργείο Άμυνας

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί