Οι ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν με ιρανικά drone καμικάζι, ουκρανικούς στόχους στο κέντρο του Κιέβου, όπως διαβάσατε από νωρίς το πρωΐ στο ΕΛ!!!
Τα χτυπήματα βέβαια δεν είναι βαριά, προκειμένου να φανεί πως κάτι κινείται, έτσι ώστε ο κόσμος να μην αντιδρά που φτωχοποιείται η Ευρώπη με πρόσχημα την παράταση της σύγκρουσης!!!
Ωστόσο, φάνηκε για λίγο τι θα συνέβαινε, αν ο πόλεμος ήταν ουσιαστικός για να μην πούμε αν ήταν πραγματικός!!!
Η ανταποκρίτρια του OPEN είδε ξαφνικά ένα drone καμικάζι στον ουρανό και τα χρειάστηκε τρέχοντας στα τυφλά να μπει κάπου να… «προστατευτεί».
Πού να έπεφταν και πύραυλοι!!!
Δείτε:
Τουλάχιστον τέσσερις ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, Κίεβο, ενώ οι επιθέσεις συνεχίζονται. Για πλήγματα με drones καμικάζι κάνουν λόγο οι αρχές. «Δύο ακόμα εκρήξεις παραμείνετε στα καταφύγια!» δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Βιτάλι Κλίτσκο.
Αρκετές κατοικίες υπέστησαν ζημιές. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν υπάρχουν θύματα. Ο δήμαρχος του Κιέβου παρουσίασε θραύσματα που φαίνεται ότι ανήκουν σε ρωσικό drone που καταρρίφθηκε.
«Ήθελαν να χτυπήσουν τμήμα των ενεργειακών υποδομών» σχολίασε ο σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών Άντον Γκεραστσένκο.
Από τις 6.15 το πρωί προειδοποιήσεις για αεροπορικές επιδρομές τέθηκαν επίσης σε ισχύ στις περιφέρειες Ζίτομιρ, Βινίτσια, Τσερκάσι, Κίροβοχραντ, Μικολάιβ και την Οδησσό, σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.
#BREAKING
— Dailyaz (@dailyaz1) October 17, 2022
🇺🇦🚨Kyiv Mayor Vitali Klitschko confirms explosions in the capital #Kiev #Ukraine️ pic.twitter.com/uMDAT4jL49
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στο Άγιο Όρος ο Β. Κικίλιας για αυτοψίες σε λιμένες
- Ιρανός πρόεδρος για πιθανές συνομιλίες: Χρειάζεται να υπάρχει εμπιστοσύνη
- Ένα χρυσό τρακτέρ στον Λευκό Οίκο – Ο Τραμπ στηρίζει αγρότες και κτηνοτρόφους με το OnlyFarms – ΦΩΤΟ, vid
- Επιμένουν οι ΗΠΑ: «Περιμένουμε την απάντηση του Ιράν»
- Ν. Ανδρουλάκης – 4ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Έφτασε η ώρα για μια νέα πολιτική Αλλαγή! Μαζί θα κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε
- Τι λέει πως συμφώνησε ο Ζελένσκι με τους Άραβες;
- Ο ιρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι στοχοθέτησε αμερικανικό πλοίο επιμελητείας
- Πιθανή συνάντηση των ΥΠΕΞ Τουρκίας, Πακιστάν, Σ. Αραβίας και Αιγύπτου μέσα στο Σαββατοκύριακο για το Ιράν
- Γ. Μέτσιος – Καθ. Παν. Θεσσαλίας: Η αύξηση της φυσικής δραστηριότητας είναι πολύ σημαντική σε όλα τα στάδια του καρκίνου
- Π. Μαρινάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν το 2027»









