Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας πήραν τον πλήρη έλεγχο της Χερσώνας στα νότια της Ουκρανίας όπως δήλωσε την Τετάρτη (02/03) ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.
«Οι μονάδες των ρωσικών ένοπλων δυνάμεων πήραν τον πλήρη έλεγχο του περιφερειακού κέντρου της Χερσώνας» είπε ο Κονασένκοφ σε δημοσιογράφους.
Οι αστικές υποδομές, οι εγκαταστάσεις υποστήριξης ζωής και οι αστικές συγκοινωνίες λειτουργούν με τον συνηθισμένο τρόπο, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, συμπληρώνοντας πως η πόλη δεν αντιμετωπίζει ελλείψεις σε τρόφιμα και βασικά αγαθά.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας συνολικά 1.502 στρατιωτικές εγκαταστάσεις υποδομών της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
sputnik, photo tass
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απίστευτο! Γυναίκα στην Ουκρανία άρχισε να ανοίγει… πυρ μπροστά στον κόσμο, vid
- Επίθεση στο ισραηλινό προξενείο της Κων/πολης: Πρώτη αντίδραση από Ισραήλ
- Αυξήθηκαν αμέσως οι τιμές του πετρελαίου μετά τις επιθέσεις στη νήσο Χαργκ
- Βανς από Ουγγαρία: Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους γραφειοκράτες της Ε.Ε.
- Απειλές Τραμπ για «κάτι μεγάλο» στο Ιράν: Ένας ολόκληρος πολιτισμός θα πεθάνει απόψε
- Μιχαηλίδου: «Για πρώτη φορά οι “Νταντάδες της Γειτονιάς” εφαρμόζονται σε όλη τη χώρα
- Προβληματισμός για την υποτονική κίνηση στην αγορά εν όψει της Λαμπρής
- Κρεμλίνο: Ο κόσμος κάνει ουρά για ενεργειακές προμήθειες από τη Ρωσία
- Τη νήσο-ενεργειακό κόμβο Χαργκ βομβαρδίζουν οι ΗΠΑ – Ιράν: «Η αυτοσυγκράτηση έληξε», vid
- Ιράν: Νέα πλήγματα μερικές ώρες πριν από τη λήξη του τηλεγραφήματος του Τραμπ









