Νέα νύχτα επιθέσεων με drones σε ρωσικές επαρχίες αποτέλεσε η χθεσινή, με πολλαπλά χτυπήματα σε ενεργειακές εγκαταστάσεις.
Στο στόχαστρο βρέθηκε ξανά ο ενεργειακός ανεφοδιασμός της Κριμαίας, η οποία τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζει θέματα με ελλείψεις καυσίμων.
«Εγκαταστάσεις και στις δύο πλευρές της Γέφυρας της Κριμαίας δέχτηκαν επίθεση: η θαλάσσια εφοδιαστική που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά πετρελαίου στην περιοχή Κρασνοντάρ και μια αποθήκη πετρελαίου στο προσωρινά κατεχόμενο Κερτς. Επιπλέον, στρατιωτικές εγκαταστάσεις εφοδιαστικής δέχτηκαν επίθεση με επιτυχία, μαζί με τέσσερις σταθμούς ραντάρ που ανήκουν σε συστήματα S-400 και δύο συστήματα Pantsir», ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Μάλιστα οι αρχές της Κριμαίας (ΕΔΩ βίντεο) ανακοίνωσαν νωρίτερα σήμερα την προσωρινή διακοπή των ανεφοδιασμών καυσίμων από πολίτες.
«Σήμερα, 21 Ιουνίου, από τις 9:00 π.μ., η διανομή καυσίμων στα βενζινάδικα της Κριμαίας έχει ανασταλεί τόσο για πληρωμές με μετρητά όσο και χωρίς μετρητά, καθώς και για κουπόνια για φυσικά και νομικά πρόσωπα».
Δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ σχετικά βίντεο.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-SEVASTOPOL GOVERNOR TELEGRAM photo









