Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο, και τον διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο, αντάλλαξε ευχές στο στρατόπεδο «Ηλιόπουλου» στην Κομοτηνή, με προσωπικό της 29 Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου και της Φρουράς Κομοτηνής, στο στρατόπεδο «Παπαποστόλου» στην Γλαύκη με προσωπικό του 2ου Λόχου Βάσεως Εκπαιδεύσεως Επιχειρήσεων Ειδικών Δυνάμεων, στο στρατόπεδο «Αποστολίδη» στην Ξάνθη με προσωπικό του Δ’ Σώματος Στρατού και της Φρουράς Ξάνθης, στην έδρα του Γ’ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη με προσωπικό της Φρουράς Θεσσαλονίκης.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και πρόοδο, και συνεχάρη το σύνολο του προσωπικού για τον ζήλο και τον επαγγελματισμό με τον οποίο επιτελεί την αποστολή του. Συνέστησε, δε, συνεχή εγρήγορση και επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και απειλών που αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Εξέφρασε επίσης, την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην μαχητική και αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες είναι ικανές να παρέχουν το αίσθημα της ασφάλειας, ώστε η ελληνική κοινωνία να ευημερεί και να προοδεύει.
Σημειώνεται ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ απένειμε την ηθική αμοιβή της «ευφήμου μνείας», σε προσωπικό το οποίο επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση στις μεγάλες πυρκαγιές του Έβρου το προηγούμενο καλοκαίρι, αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, το αίσθημα ευθύνης, καθώς και την υποδειγματική αφοσίωση στο καθήκον, προβάλλοντας το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πεσκόφ: Οι δηλώσεις περί κατάρριψης ρωσικών αεροσκαφών είναι απερίσκεπτες, ανεύθυνες και επικίνδυνες
- Πούτιν: Το ουράνιο θα μπορούσε να εξαντληθεί μέχρι τη δεκαετία του 2060, video
- Οι «κυνηγοί των drones» στο ουκρανικό μέτωπο, video
- ΟΗΕ: Μαζικές αποχωρήσεις μόλις ανέβηκε στο βήμα ο Νετανιάχου, vid
- Πολωνός πρωθυπουργός: Η Ρωσία έχει κακόβουλες προθέσεις απέναντι σε ολόκληρο τον κόσμο
- Μη επανδρωμένα μαχητικά και «έξυπνα πυρομαχικά»: Οι Τούρκοι προχωρούν – Η Ελλάδα τι κάνει; Video
- Η Μόσχα χαρακτηρίζει “ανεύθυνες” τις απειλές του Ζελένσκι ότι θα πλήξει το Κρεμλίνο
- «Πρόβα χαράγματος» στη Βρετανία: «Δεν θα μπορείς να δουλεύεις χωρίς την ψηφιακή σου ταυτότητα», video
- Δεκτό το αίτημα του Πάνου Ρούτσι: Με εισαγγελική παραγγελία δίνεται άδεια εκταφής του γιου του
- Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου: Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα συμμετέχουν στην απεργία
Κύρια Θέματα

















