Επίδειξη ισχύος από τους Ρώσους στην Ανατολική Μεσόγειο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σε άσκηση επίδειξης ισχύος προχώρησαν οι Ρώσοι στην Ανατολική Μεσόγειο και με έδρα τη βάση Kheimim στη Λαττάκεια της Συρίας η οποία είναι και η κύρια βάση τους στην περιοχή μετά το επεισόδιο με το αγγλικό αντιτορπιλικό προ δύο ημερών. Οι Ρώσοι απογείωσαν από τη βάση ένα ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών MiG-31 οπλισμένων με τον νέο υπερ-υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal  πράγμα πολύ […]

Σε άσκηση επίδειξης ισχύος προχώρησαν οι Ρώσοι στην Ανατολική Μεσόγειο και με έδρα τη βάση Kheimim στη Λαττάκεια της Συρίας η οποία είναι και η κύρια βάση τους στην περιοχή μετά το επεισόδιο με το αγγλικό αντιτορπιλικό προ δύο ημερών.

Οι Ρώσοι απογείωσαν από τη βάση ένα ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών MiG-31 οπλισμένων με τον νέο υπερ-υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal  πράγμα πολύ ενδιαφέρον, 3 στρατηγικών βομβαρδιστικών Tu-22M3 τα οποία ήταν οπλισμένα με τους αντιπλοϊκούς πυραύλους Kh-22 . Επιπλέον, σε καθήκοντα συνοδείας των βομβαρδιστικών, οι Ρώσοι έχουν προσθέσει στην αποστολή μαχητικά αεροσκάφη Su-35S ενώ από πλευράς ναυτικού, εμπλέκουν τη ναυαρχίδα του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας Makarov εξοπλισμένου και με πυραύλους επιφανείας-επιφανείας Kalibr.

Την ίδια ώρα, στην περιοχή πλέει η Ομάδα Μάχης του Βρετανικού Αεροπλανοφόρου HMS Queen Elizabeth από το οποίο επιχειρούν μαχητικά αεροσκάφη F-35 τόσο βρετανικά όσο και των USMC με ένα standoff και εικονικές “επαγγελματικές” εμπλοκές μεταξύ των δύο πλευρών να είναι πιθανές, ειδικά αν οι Ρώσοι εκτελέσουν άσκηση προσβολής της ομάδας μάχης.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί