• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Τούρκοι στρατιώτες παραμονεύουν στον Έβρο για επεισόδιο

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Τούρκοι στρατιώτες παραμονεύουν στον Έβρο για επεισόδιο

Παρακολουθούν τον φράχτη μια ανάσα από τα σύνορα...

Οι τελευταίες κινήσεις της κυβέρνησης, με σκοπό την ολοκλήρωση του φράχτη-τείχους κατά μήκος των συνόρων του Έβρου, αφήνουν να εννοηθεί πως η Αθήνα προετοιμάζεται για ανάλογο σκηνικό με αυτό που ζήσαμε τον Φεβρουάριο και στις αρχές Μαρτίου πριν από τον κορωνοϊό, όταν κύματα μουσουλμάνων εισβολέων προσπαθούσαν να περάσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Βίντεο ντοκουμέντο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN δείχνει τούρκους στρατοχωροφύλακες, οι παραμένουν στην επίμαχη περιοχή «Μελισσοκομείο» (σε τουρκικό έδαφος), όπου θα γίνει μέρος του φράχτη, σε απόσταση αναπνοής από τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Παρακολουθούν στενά τις προετοιμασίες για την κατασκευή του φράχτη, στο νότιο τμήμα του Έβρου, δείχνοντας πως η Τουρκία παραμονεύει για επεισόδιο, προκειμένου να εμποδίσει την Ελλάδα να προχωρήσει στο «σφράγισμα» των συνόρων της.

Όπως μεταδίδεται ο φράχτης θα είναι ενισχυμένος, ενώ έχει ήδη οριοθετηθεί το σημείο που θα στηθεί.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και οι Ακρίτες κάτοικοι δεν σταματούν τις περιπολίες και είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Από αύριο πιάνουν δουλειά οι εκατοντάδες αστυνομικές δυνάμεις που στάλθηκαν στην περιοχή με συνεχείς περιπόλους και ενέδρες.

Δείτε τα βίντεο:

φωτο eurokinissi