«Τούρκοι τελειώσατε»: ΑΟΡΑΤΟΙ οι Έλληνες πιλότοι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ελληνικά F-16 πέταξαν στην Κύπρο, μετά από σχεδόν 20 χρόνια και πήραν μέρος σε άσκηση της Εθνικής Φρουράς.

Οι Τούρκοι το «φυσάνε και δεν κρυώνει» όχι μόνο γιατί η Ελλάδα έδωσε το ηχηρό παρών σε μια Κύπρο που περνάει δοκιμασία από τις παράνομες τουρκικές γεωτρήσεις, αλλά και για έναν άλλο λόγο:

Τα τουρκικά ραντάρ δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ελληνικά μαχητικά τα οποία απογειώθηκαν από την Σούδα (Κρήτη) και έφτασαν στην Λευκωσία. Είναι stealth; Οι ΠΙΛΟΤΟΙ μας ναι! Τα ραντάρ δεν μπορούν να τους εντοπίσουν. Πετάνε κάτω από την εμβέλεια των ΡΑΝΤΑΡ.


Αυτή την ικανότητα δεν την έχουν οι Τούρκοι. Για αυτό θορυβήθηκαν και φοβήθηκαν εχθές. Θεωρητικά οι Έλληνες πιλότοι μπορούν να φτάσουν στην Τουρκία και η Άγκυρα πριν το καταλάβει θα δεχθεί πολλαπλά πλήγματα.

Όλο το ΝΑΤΟ τρίβει τα «μάτια του» όταν βλέπει τους Έλληνες πιλότους και αυτό δεν είναι τυχαίο. Καλά θα κάνουν να σταματήσουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι, γιατί το παιχνίδι ξέφυγε πέρα από κάθε έλεγχο στο Αιγαίο και στην Κύπρο.

Μπορεί να ακολουθούμε το αμυντικό δόγμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε επιθετικές δυνατότητες. S-400 οι Τούρκοι, ΑΟΡΑΤΟΥΣ πιλότους εμείς! Κάποιοι ξεχνάνε ποιοι είναι οι πραγματικοί κυρίαρχοι στο Αιγαίο.

Οι χθεσινές δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας:

Τα ελληνικά F-16 πέταξαν σήμερα πάνω από την Κύπρο συμμετέχοντας ουσιαστικά στη διακλαδική Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Ατσάλινο Βέλος», μαζί με τα κυπριακά στρατεύματα.Όπως είχα πει, τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη τα θέλουμε στις ασκήσεις και όχι στις παρελάσεις.

Δείτε:

Πηγή εικόνας: eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...