• Αρχική
  • Άρθρα
  • «ΘΡΙΛΕΡ» στην Λέρο! Πως έκλεψαν αντιαρματικά από αποθήκη του ΠΝ – Απίστευτες λεπτομέρειες

«ΘΡΙΛΕΡ» στην Λέρο! Πως έκλεψαν αντιαρματικά από αποθήκη του ΠΝ – Απίστευτες λεπτομέρειες

«ΘΡΙΛΕΡ» στην Λέρο. Πως έκλεψαν αντιαρματικά από αποθήκη του ΠΝ.

Η ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι απογευματινές ώρες της Δευτέρας 09 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια γενόμενων ελέγχων, διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

Του περιστατικού έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές ενώ έχει διαταχθεί Προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό.

Δύο πόρτες με κάμερες και την φύλαξη (από άνδρες) έπρεπε να περάσουν αυτοί που έκλεψαν αντιαρματικά και άλλα πολεμικά εφόδια, από αποθήκη υψηλής ασφάλειας του Πολεμικού Ναυτικού στην Λέρο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ.

Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται στην Λέρο. Ανώτεροι αξιωματικοί ψάχνουν να βρουν στοιχεία. Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά.

Ποιοι και για ποιο λόγο έκαναν αυτή την ενέργεια;

Το υλικό που έκλεψαν θα το χρησιμοποιήσουν;

Κάμερες και σκοποί προστάτευαν την αποθήκη. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πολλά σχόλια. Συμπεράσματα και ερμηνείες δεν χωρούν, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει απανωτά ΣΟΚ στους κύκλους του ΓΕΝ.

Θα περιμένουμε να δούμε την συνέχεια και θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε.

Τα σχόλια δικά σας!

Photo:eurokinissi