• Αρχική
  • Άρθρα
  • Συναγερμός στην Λέρο: Χάθηκε στρατιωτικό υλικό από μονάδα του ΠΝ

Συναγερμός στην Λέρο: Χάθηκε στρατιωτικό υλικό από μονάδα του ΠΝ

Ένα πολύ περίεργο γεγονός έλαβε χώρα στην Λέρο.

Αυτό που συνέβη για το οποίο θα διαβάσετε αμέσως όλες τις λεπτομέρειες, έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη ανησυχία στους πάντες και όχι άδικα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΝ:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι απογευματινές ώρες της Δευτέρας 09 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια γενόμενων ελέγχων, διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

Του περιστατικού έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές ενώ έχει διαταχθεί Προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό.

Τι στρατιωτικό υλικό λείπει;

Χάθηκε από λάθος ή κάποιος το..έκλεψε;

Συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα στην Ελλάδα. Δεν είναι εύκολο να μπουκάρει κάποιος και να κλέψει στρατιωτικό υλικό, αν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν χάθηκε από κάποιο λάθος.

Κάθε φορά που μαθαίνουμε παρόμοιες ειδήσεις, ανησυχούμε. Αν κάποιος ξέχασε να τοποθετήσει στην θέση του το υλικό «θα πούμε δεν πειράζει εμείς οι απλοί πολίτες φυσικά». Αν όμως κάποιος επιτήδειος προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα; Εδώ υπάρχει η πραγματική ανησυχία.

Όπως και να έχει δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Ελπίζουμε ότι το υλικό θα βρεθεί. Τα σχόλια δικά σας!

Photo:eurokinissi