Ο υπουργός Άμυνας ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ – Θέλει τρομακτική στρατιωτική δύναμη ΤΩΡΑ (Βίντεο)

Η νέα ηγεσία του υπουργείου Άμυνας ακολουθεί μια πολύ σωστή επικοινωνιακή τακτική.

Σε μια εποχή που η Τουρκία προκαλεί, εμείς δεν μπορούμε να μιλάμε με μια ξύλινη γλώσσα.

Τι δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας:

«Πρέπει να καταλάβουμε με πλήρη επίγνωση πού ακριβώς βρισκόμαστε. Μαζί με τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου να σχεδιάσουμε πώς θα προχωρήσουμε για να έχουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις που θα παρέχουν μία πλήρη, ισχυρή, τρομακτική θα έλεγα για όσους επιβουλεύονται εναντίον της πατρίδας μας, ομπρέλα ασφαλείας, σε όλο το εύρος της Ελλάδας από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο άκρο της».

Πολύ σωστή δήλωση. Είναι ξεκάθαρο ότι η εποχή που μιλούσαμε ευγενικά, πέρασε. Όμως περιμένουμε να δούμε πράξεις. Προς θεού, δεν θέλουμε πόλεμο, αλλά δεν γίνεται να ανεχόμαστε τα πάντα για να μην… γίνει πόλεμος.

Άλλο να μην επιζητούμε τον πόλεμο και άλλο να παραχωρούμε τα πάντα για να μην γίνει πόλεμος. Δεν γίνεται να κάνουμε συνέχεια παραχωρήσεις και ο μέσος Έλληνας να σκέφτεται ότι η Ελλάδα δεν απαντά στις τουρκικές προκλήσεις, επειδή η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ για την οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα.

Δεν είμαστε κυνηγοί «μαγισσών», όμως:

Πληρώνουμε δισεκατομμύρια ευρώ για την Άμυνα και ανεχόμαστε τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, στην Θράκη και στην Κύπρο. Κάτι δεν κάνουμε καλά λοιπόν ή ακόμα χειρότερα δεν κάνουμε τίποτα.

Είναι επιτακτική ανάγκη η νέα ηγεσία, να βρει τον τρόπο να απαντήσει κατάλληλα στην Τουρκία και να μην περιμένει την βοήθεια από τους συμμάχους, η οποία δεν θα έρθει ποτέ. Θετικά τα βήματα του κ.Παναγιωτόπουλου αλλά σαν Έλληνες πολίτες δεν νιώθουμε ασφαλείς, όταν έχουμε απέναντί μας ένα γείτονα που δεν μας λογαριάζει, να το πούμε απλά.

Photo:eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...