• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο Φράγκος «φωτογραφίζει» τον Βελόπουλο ως προμηθευτή ειδήσεων στην βρετανική Sun (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Φράγκος «φωτογραφίζει» τον Βελόπουλο ως προμηθευτή ειδήσεων στην βρετανική Sun (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Τι άλλο είπε για τον Έβρο, την δήλωση Δένδια, το μεταναστευτικό και τις ΜΚΟ…

Ο Στρατηγός Φράγκος, παραχωρώντας συνέντευξη στον Ραδιοφωνικό σταθμό ΚΑΣΤΟΡΙΑ FM, αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα του Έβρου και ήταν ξεκάθαρος:

«Καμία τουρκική περίπολος δεν έχει πατήσει σε ελληνικό χερσαίο έδαφος στην περιοχή του Μελισσοκομείου στις Φέρες και πρέπει οι Έλληνες να γνωρίζουν ότι τα σύνορα στον Έβρο έχουν καθοριστεί με τη συνθήκη της Λωζάννης και με το πρωτόκολλο του 1926 που υπεγράφη στην Αθήνα, όπου μία τριμερής επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους της Ελλάδος, της Τουρκίας και ένα εκπρόσωπο τρίτης χώρας, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν Ολλανδός, ανέλαβε να χαράξει το σύνορο Ελλάδος-Τουρκίας επί του εδάφους (άρθρο 5 Συνθήκης της Λωζάννης)».

«Εάν λοιπόν αφήνουμε την SUN Μία παλλιοφυλλάδα να μας δημιουργεί προβλήματα σημαίνει ότι τα υλικά τα δώσανε από εδώ δικοί μας που πουλάνε κηραλοιφές και ξεσηκώνουν τον κόσμο», ανάφερε ο Στρατηγός «φωτογραφίζοντας» τον αρχηγό της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο (8.20 στο παρακάτω ηχητικό).

Μην ξεχνάμε και το παράπονο του Στρατηγού, όταν ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, έβαλε στα ψηφοδέλτιά του υποψήφιο με το όνομα «Φράγκος Φραγκούλης».

Σε σχετική του δήλωση ο Στρατηγός είχε κάνει λόγο τότε για «παραπλάνηση των ψηφοφόρων»:

«Στο ευρωψηφοδέλτιο της “Ελληνικής Λύσης” του Κυριάκου Βελόπουλου και στον αριθμό 42, υπάρχει υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης) του Ιωάννη. Όπως πληροφορήθηκα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, κατά τη διανομή ψηφοδελτίων του συγκεκριμένου κόμματος, οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, υπονοώντας ότι συμμετέχω στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο και με εμφανή σκοπό να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους. Υποχρεώνομαι για άλλη μια φορά να δηλώσω ότι ουδεμία σχέση έχω με τον συγκεκριμένο υποψήφιο και προφανώς δεν είμαι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο αυτού του κόμματος. Πρόκειται για μια απλή και συνήθη συνεπωνυμία και παρακαλώ αυτό να ξεκαθαριστεί και να διαδοθεί, προκειμένου να ενημερωθούν οι ψηφοφόροι. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το δικό μου όνομα είναι Φραγκούλης (όνομα) Φράγκος (επώνυμο) και επομένως έχουμε να κάνουμε με μια τεχνηέντως κατασκευασμένη συνωνυμία».

Κατά τα άλλα ο Στρατηγός αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό, καταφέρθηκε κατά των ΜΚΟ, μία εκ των οποίων έκανε περίεργες δηλώσεις περί «ελληνικού εδάφους» στην Λέσβο (ΕΔΩ) και υπήρξε καυστικός απέναντι στην άστοχη δήλωση Δένδια για «μερικές χιλιάδες μέτρα», η οποία προκάλεσε, σύμφωνα με τον ίδιο, τις όποιες αμφιβολίες.