• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΕΛΛΑΣ
  • Λέσβος: Στην εντατική ο επαγγελματίας οπλίτης που αυτοτραυματίστηκε με όπλο – Μεταφέρεται στην Αθήνα

Λέσβος: Στην εντατική ο επαγγελματίας οπλίτης που αυτοτραυματίστηκε με όπλο – Μεταφέρεται στην Αθήνα

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βοστάνειου Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Μυτιλήνης νοσηλεύεται ο επαγγελματίας οπλίτης (ΕΠΟΠ), λοχίας Τεθωρακισμένων Μ.Γ.,

ο οποίος αυτοτραυματίστηκε με το ατομικό του τυφέκιο,

Ενημέρωση 19:28

Στην Αθήνα μεταφέρεται ο 30χρονος λοχίας ΕΠΟΠ, που βρέθηκε σήμερα βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι στο χώρο εργασίας του, στο οπλουργείο της στρατιωτικής μονάδας όπου υπηρετούσε, στην Αγία Παρασκευή της κεντρικής Λέσβου.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε πολύωρη επέμβαση προκειμένου να σταθεροποιηθεί, και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν έχει πληγεί ο εγκέφαλος ή άλλο ζωτικό όργανο στο κεφάλι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λοχίας ήταν παντρεμένος με ένα παιδί, και με τη σύζυγό του έγκυο να περιμένει σε λίγες μέρες να γεννήσει ξανά, δεν είχε λόγο να προβεί σε απονενοημένη ενέργεια, δηλαδή να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Κάποιες άλλες πληροφορίες μιλάνε για λάθος κατά την εργασία του, αφού ήταν ειδικευμένος οπλουργός.

 

Νωρίτερα, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, όταν έπειτα από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 30χρονος οπλίτης αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Βοστάνειο Νοσοκομείο.

(protothema)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu