Η Ελλάδα στη διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού AUSA 2019

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Ελλάδα συμμετέχει με εθνικό περίπτερο στη μεγαλύτερη -αποκλειστικά για τον στρατό ξηράς- διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού AUSA 2019 που πραγματοποιείται στην Ουάσιγκτον, από 14 έως 16 Οκτωβρίου.

Στο εθνικό περίπτερο συμμετέχουν φέτος η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), η Alpha Systems, η Systems Sunlight S.A., η Theon Sensors, ενώ στο κοινό περίπτερο ΣΕΚΠΥ-ΕΕΛΕΑΑ συμμετείχαν οι AEL JointVentures, AEROSERVICESSA, ALTUSLSA, MILTECHSA και ROTASA.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου πραγματοποίησαν ο γενικός διευθυντής τηςΓενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών & Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) αντιναύαρχος (ε.α.) Κυριάκος Κυριακίδης, ο Έλληνας πρέσβης στην Ουάσινγκτον Χάρης Λαλάκος, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Νίκος Μπακατσέλος και από την αμερικανική πλευρά η αναπληρώτρια γραμματέας του τμήματος αμυντικών συνεργασιών του αμερικανικού Στρατού (DASADE&C) Ann Cataldo και η αντιπρόεδρος της AUSA Patricia McQuistion. Στην τελετή παρέστησαν και εκπρόσωποι αντιπροσωπειών άλλων χωρών και εταιρειών που συμμετέχουν στην έκθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το εθνικό περίπτερο συνδιοργανώνεται από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και την EnterpriseGreece και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας/ΓΔΑΕΕ.

Η AUSA 2019 καταλαμβάνει επιφάνεια 16000 τμ και συμμετέχουν συνολικά περισσότεροι από 700 εκθέτες, προερχόμενοι από 80 διαφορετικές χώρες. Στην έκθεση αναμένεται να παραστούν πάνω από 30.000 επισκέπτες.

photo:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...