Παρά τα γεγονότα και την τρομοκρατική στην Μόσχα, υπάρχουν ακόμα «πεινασμένοι» για πόλεμο στην Ευρώπη!
Ορισμένοι Γερμανοί αξιωματούχοι συνεχίζουν να επιμένουν στην παράδοση πυραύλων Taurus για την Ουκρανία, ενώ άλλοι προειδοποιούν για τους κινδύνους να «γίνουν μέρος» στην σύγκρουση και λένε ότι τα όπλα δεν θα βοηθήσουν στην ήττα της Ρωσίας.
«Ελάτε στα συγκαλά σας», φωνάζουν ψύχραιμες φωνές!
Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ:
«Αξιωματούχοι στο Βερολίνο έχουν καταψηφίσει εκ νέου μια πρόταση να σταλούν πύραυλοι Taurus στην Ουκρανία. Αυτό ακολουθεί την ένωση των ηγετών των κομμάτων της αντιπολίτευσης πάνω στο ζήτημα της εμπλοκής του Βερολίνου στην ουκρανική σύγκρουση λέγοντας: ”Οι παραδόσεις πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς θέτουν τους Γερμανούς σε κίνδυνο.”
Όλος ο κόσμος έξω από τη γερμανική πολιτική φούσκα γνωρίζει ότι η Ουκρανία δεν βρίσκεται σε θέση να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο, ότι η Ουκρανία δεν νικάει εδώ και πολύ καιρό
Το μοναδικό που θα αλλάξει είναι ότι η Γερμανία θα καταστεί αναμφίβολα μέρος αυτού του πολέμου στα μάτια της Ρωσίας».
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ραγδαίες εξελίξεις για την ΑΟΖ: Τι αποφάσισαν Ελλάδα και Λιβύη
- Εκτίμηση «βόμβα»: Ο ΟΗΕ θα μπορούσε να εξουσιοδοτήσει «στρατιωτική δράση» για την Γάζα;
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 22 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων
- Πούτιν και Μόντι συζήτησαν για την Ουκρανία
- Ψηφιακή πλατφόρμα για τις… φοροελαφρύνσεις της ΔΕΘ ανακοίνωσε ο Πιερρακάκης
- Σπάνια πλάνα με τον Πούτιν να χειρίζεται πιστόλι, video
- Ο Ν. Δένδιας θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον υπουργό Άμυνας της Κροατίας
- «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αυξήσει την αξία του παγκόσμιου εμπορίου κατά σχεδόν 40% έως το 2040»
- «Μέλος του ISIS» δήλωνε ο 32χρονος αλλοδαπός που επιτέθηκε σε γυναίκες και συνδέεται με εμπρησμούς
- Ισραήλ κατά Ε.Ε.: Αν βάλετε κυρώσεις θα «απαντήσουμε κατάλληλα»