Ελικόπτερο συνετρίβη στο Κίεβο!!! Νεκρός ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, vid

Παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς...

Αεροσκάφος έπεσε σε κτίριο στο Μπρόβαρι, κοντά στο Κίεβο, σήμερα, με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων να έχουν σπεύσει στο σημείο, δήλωσε ο Κίριλο Τιμοσένκο σύμβουλος της προεδρίας της Ουκρανίας.

16 έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων παιδιά και η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, ανακοίνωσε ο αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Ria Novosti, ο επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας και ο πρώτος αναπληρωτής του έχασαν την ζωή τους! Από τον Ιούλιο του 2021, το Υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας διευθύνεται από τον Denis Monastyrsky.

Βίντεο με τις συνέπειες της πυρκαγιάς στο Brovary κυκλοφορούν ήδη. Διακρίνεται πώς έσπασαν ολοσχερώς τα τζάμια του κτιρίου. Συνολικά, σύμφωνα με τον αρχηγό της Εθνικής Αστυνομίας, 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων 2 παιδιά και 9 αρχηγοί του τοπικού υπουργείου Εσωτερικών, που επέβαιναν στο ελικόπτερο.

Τουλάχιστον άλλα 22 άτομα τραυματίστηκαν επίσης, μεταξύ των οποίων 9 παιδιά. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης συνεχίζουν να εργάζονται στο σημείο.

photo telegram

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί