Εισβολή στον Έβρο: Ο τρίτος εχθρός

Από το ξεκίνημα της μεταναστευτικής κρίσης γνωρίζουμε ότι η Νέα Τάξη ενορχήστρωσε και επέβαλε σε μεγάλους αριθμούς ανθρώπων που ανήκουν στη μάζα του λεγόμενου “στοκ” ανθρώπων, να κατευθυνθούν μέσα από ένα καλά δομημένο σύστημα μετακίνησης που εκμεταλλεύεται την απληστία των ανθρώπων για χρήμα και εξουσία μετατρέποντας το μεταναστευτικό σε ένα όπλο μαζικής αποσταθεροποίησης των δυτικών κοινωνιών.

Η Ελλάδα βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της κρίσης αυτής αφού η Τουρκία είναι κράτος προαγωγός και παραγωγός μεταναστών προς τα δυτικά. Η προσπάθεια ειδικά που αναλήφθηκε από την Τουρκία στον Έβρο για τη μαζική πλέον επέλαση λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα για την κατάληψή της από εισβολή τεράστιου αριθμού αλλοεθνών.

Η ελληνική κυβέρνηση με την πλήρη υποστήριξη του Έθνους, μπλόκαρε επιτυχώς τα σύνορα και ανταποκρίθηκε άμεσα σε κάθε μορφή απειλής και απόπειρας διάβασης του ποταμού από τις ορδές των λαθρομεταναστών με την υποστήριξη των Τούρκων.

Ταυτόχρονα η ελληνική διοίκηση είχε αποφασίσει να κρατήσει την αποτροπή πάση θυσία αναίμακτη( η Ελλάδα παρ’ ότι είχε το δικαίωμα από την Ε.Ε. να χρησιμοποιήσει πλαστικές σφαίρες, δεν το πράττει γι αυτόν ακριβώς το λόγο) αφού η Τουρκία ήταν φανερό ότι έψαχνε νεκρούς στον Έβρο με απώτερο σκοπό την προβοκάτσια και τη χρησιμοποίηση του συμβάντος διεθνώς.

Αυτό γιατί το μεταναστευτικό έχει ας πούμε 3 βασικά σκέλη:

·         Το στοκ ανθρώπων

·         Τους διακινητές

·         Τους καλοθελητές που προπαγανδίζουν υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και προωθούν τα σχέδια διάβρωσης

Οι τελευταίοι αποτελούν τον τρίτο εχθρό και οι Τούρκοι περίμεναν ακριβώς αυτούς να αναλάβουν δράση κατά της Ελλάδας όταν η Ελλάδα θα προκαλούσε νεκρούς μέσω της προσπάθειας αποτροπής που θα εφάρμοζε στα σύνορα.

Παραδείγματα προπαγανδιστών κατευθυνόμενων ιδεολόγων που κατηγορούν τη χώρα μας πολλά, από ΜΚΟ έως αυτούς , οι οποίοι είναι ανεξάρτητοι “ειδικοί” δηλαδή όχι του Ο.Η.Ε. αλλά δίνουν τις απόψεις τους στον Ο.Η.Ε. και μπορείτε να δείτε οτι κατηγορούν την Ελλάδα για κακομεταχείριση των λαθρομεταναστών ενώ οι τελευταίοι προσπαθούν να εισέλθουν παράνομα σε μία άλλη χώρα και το κυριότερο, δε βρίσκονται ούτε εντός του εδάφους της. Δε διστάζουν να κατηγορήσουν την Ελλάδα ως υπαίτια, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι η Τουρκία κατευθύνει τα πάντα, και αυτός είναι ο διεθνής παράγοντας που αποτελεί τον τρίτο εχθρό κατά της Ελλάδας αυτή τη στιγμή και θα καταδειχτεί αργότερα πιο πολύ αυτό αν η Τουρκία προκαλέσει προβοκάτσια κατά της Ελλάδας στον Έβρο ή τα νησιά.

ΦΩΤΟ eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •