Εικόνες πρόγευσης ΤΡΙΤΟΥ παγκοσμίου πολέμου μέσα στην Ρωσία – Τι θα αποφασίσει ο Πούτιν;;; vid

Η κατάσταση δυσκολεύει... Συγκλονιστικές εικόνες...

Εδώ και περισσότερο από 15 μήνες, η Ρωσία έκανε λόγο για «ειδική στρατιωτική επιχείρηση».

Πλέον ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν χρησιμοποιεί πλέον όλο και συχνότερα την λέξη «πόλεμος», καθώς το ΝΑΤΟ πιέζει την Ρωσία, στέλοντας πλέον Ουκρανούς, Πολωνούς και άλλους μέσα στο ρωσικό έδαφος!!!

Με αφορμή την επέκταση του πολέμου εντός ρωσικού εδάφους, έστω και σε μικρή κλίμακα ακόμα, ο Πούτιν χρησιμοποίησε την περασμένη εβδομάδα την λέξη «πόλεμος» τέσσερις φορές σε σχέση με την Ουκρανία, σύμφωνα με τις επισημάνσεις του όπως αυτές μεταδόθηκαν από το Κρεμλίνο.

«Ό,τι και να πούμε, θα προσπαθούν πάντα να καταλογίσουν την ευθύνη στη Ρωσία, αλλά αυτό δεν είναι σωστό: δεν εξαπολύσαμε αυτό τον πόλεμο, επαναλαμβάνω, το 2014 το καθεστώς του Κιέβου εξαπέλυσε πόλεμο στο Ντονμπάς», δήλωσε ο Πούτιν.

Οι Ρώσοι παίρνουν πρόγευση τρίτου παγκοσμίου πολέμου και όσο και αν η Μόσχα για την ώρα αποφεύγει την μεγάλη κλιμάκωση, καθώς σε οικονομικό επίπεδο «πετάει» (ΕΔΩ), οι συνθήκες δυσκολεύουν!!!

Όπως θα δείτε στο Μπελγκορόντ, περιοχή που πλήττεται από τα όπλα του ΝΑΤΟ, πολίτες από τα γύρω χωριά κάνουν ουρές, προκειμένου να λάβουν βοήθεια από τις ρωσικές αρχές, έχοντας εγκαταλείψει τις εστίες τους!

Ακόμα και αν τα πράγματα για την ώρα μοιάζουν χαλαρά, ποιός γνωρίζει με σιγουριά τι επιφυλάσσει το αύριο;;;

Δείτε πριν έξι μέρες τους Ρώσους που στέκονται στις ουρές για βοήθεια να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και να τρομάζουν από τους πυραύλους που σκάνε στην περιοχή!!!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-GOVERNOR OF BELGOROD REGION

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί