• Αρχική
  • Άρθρα
  • Cobra! Οι Αυστριακοί στέλνουν στον Έβρο «τανκ-θηρίο» για να αντιμετωπίσει τους Τούρκους (ΒΙΝΤΕΟ)

Cobra! Οι Αυστριακοί στέλνουν στον Έβρο «τανκ-θηρίο» για να αντιμετωπίσει τους Τούρκους (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός στην Άγκυρα καθώς στους ικανότατους Έλληνες προστίθενται ειδικές δυνάμεις άλλων χωρών...

Η άκαμπτη και ψύχραιμη στάση της Ελλάδας στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου δεν αφήνει τους εισβολείς των Τούρκων να περάσουν στην Ευρώπη, έχει «τραβήξει» πολλούς συμμάχους από της χώρες της Γηραιάς Ηπείρου, καθώς τα συμφέροντά τους είναι να στηρίξουν την χώρας μας για να κρατήσει να μην αφήσει τους μουσουλμάνους να κατακλύσουν τα ευρωπαϊκά εδάφη.

Άλλωστε, ο Αυστριακός Καγκελάριος, Σεμπάστιαν Κουρτζ, εξέφρασε τον φόβο του, μιλώντας στην αυστριακή δημόσια ραδιοτηλεόραση πως αν «πέσει» ο Έβρος η Ευρώπη θα κατακλιστεί από εκατομμύρια προσφύγων.

Όπως μεταδίδει το ethnos.gr, οι Ένοπλες Δυνάμεις ενισχύονται από τη συνδρομή υπερ τεθωρακισμένου από την Αυστρία!

Αναμένεται να φτάσει στις Καστανιές το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας, «διαθέτει θερμικές κάμερες, αντλίες, επιχειρεί σε δύσβατες και ελώδεις περιοχές και αναμένεται να τεθεί στην υπηρεσία των αμυντικών επιχειρησιακών πλάνων».

Μαζί με αυτό θα έρθουν στον Έβρο, δεκατρείς αξιωματικοί της αυστριακής αντιτρομοκρατικής ομάδας Cobra, προς υποστήριξη των ελληνικών δυνάμεων που φυλάσσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ταυτόχρονα, η Πολωνία ανακοίνωσε την αποστολή 200 στρατιωτών της με αποστολή να ενισχυθούν και τα δύσβατα περάσματα του ποταμού Έβρου.

Ήδη στον Έβρο βρίσκονται οι κυπριακές αστυνομικές ειδικές δυνάμεις για να συμβάλλουν στον αγώνα κατά των Τούρκων.

ΦΩΤΟ screenshot