Η άκαμπτη και ψύχραιμη στάση της Ελλάδας στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου δεν αφήνει τους εισβολείς των Τούρκων να περάσουν στην Ευρώπη, έχει «τραβήξει» πολλούς συμμάχους από της χώρες της Γηραιάς Ηπείρου, καθώς τα συμφέροντά τους είναι να στηρίξουν την χώρας μας για να κρατήσει να μην αφήσει τους μουσουλμάνους να κατακλύσουν τα ευρωπαϊκά εδάφη.
Άλλωστε, ο Αυστριακός Καγκελάριος, Σεμπάστιαν Κουρτζ, εξέφρασε τον φόβο του, μιλώντας στην αυστριακή δημόσια ραδιοτηλεόραση πως αν «πέσει» ο Έβρος η Ευρώπη θα κατακλιστεί από εκατομμύρια προσφύγων.
Όπως μεταδίδει το ethnos.gr, οι Ένοπλες Δυνάμεις ενισχύονται από τη συνδρομή υπερ τεθωρακισμένου από την Αυστρία!
Αναμένεται να φτάσει στις Καστανιές το πρωί της Τετάρτης.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας, «διαθέτει θερμικές κάμερες, αντλίες, επιχειρεί σε δύσβατες και ελώδεις περιοχές και αναμένεται να τεθεί στην υπηρεσία των αμυντικών επιχειρησιακών πλάνων».
Μαζί με αυτό θα έρθουν στον Έβρο, δεκατρείς αξιωματικοί της αυστριακής αντιτρομοκρατικής ομάδας Cobra, προς υποστήριξη των ελληνικών δυνάμεων που φυλάσσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Ταυτόχρονα, η Πολωνία ανακοίνωσε την αποστολή 200 στρατιωτών της με αποστολή να ενισχυθούν και τα δύσβατα περάσματα του ποταμού Έβρου.
Ήδη στον Έβρο βρίσκονται οι κυπριακές αστυνομικές ειδικές δυνάμεις για να συμβάλλουν στον αγώνα κατά των Τούρκων.
ΦΩΤΟ screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση Ν. Δένδια με τον ΥΠΕΞ της Σιγκαπούρης
- Ορφανό κοτοπουλάκι βρήκε παρένθετη μητέρα σε ένα… φτερό ξεσκονίσματος (ΦΩΤΟ)
- “Δύσκολο να μεγαλώνεις γονείς” – Το χιουμοριστικό βίντεο Ελληνίδας tiktoker
- Η Μόσχα είναι έτοιμη να συμβάλει στην επίλυση του πολέμου στο Ιράν, σύμφωνα με το Κρεμλίνο
- Πρόστιμα για υπέρβαση του πλαφόν στα καύσιμα σε Αττική και Ρόδο
- “Τηλεργασία” για την εξοικονόμηση ενέργειας στη Μαλαισία, αύξηση επίναυλου καυσίμων σε εσωτερικές πτήσεις στην Κίνα
- Το Πακιστάν δηλώνει ότι είναι σε συνομιλίες με το Αφγανιστάν για τον τερματισμό της σύγκρουσής τους
- 21χρονη Τουρκάλα influencer αυτοκτόνησε πηδώντας από γέφυρα – Της φώναζαν να μην το κάνει
- Το διαδίκτυο “γλέντησε” την αφρικανική σκόνη – Οι καμήλες “βγήκαν βόλτα”, vid
- Ψωμί 5.000 ετών ιδιαίτερης παρασκευής ανακαλύφθηκε στη δυτική Μ. Ασία – Γιατί το είχαν θάψει αντί να το φάνε;









