Προκαλούν την Ρωσία να εισβάλλει στην Μολδαβία! ΕΠΙΘΕΣΗ σε κεραίες που μεταδίδουν ΡΩΣΙΚΟ ραδιόφωνο στην Υπερδνειστερία – ΦΩΤΟ

Ανοίγουν νέα μέτωπα κατά του Πούτιν και η Ευρώπη πλησιάζει όλο και περισσότερο στην απόλυτη σύγκρουση...

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Υπερδνειστερίας, αυτόνομης φιλορωσικής επαρχίας στην Μολδαβία. ανέφερε δύο εκρήξεις στο χωριό Mayak, στην περιοχή Grigoriopol.

Καταστράφηκε ένα περιφερειακό ραδιοφωνικό κέντρο που μετέδιδε ρωσικό ραδιόφωνο!

Οι δύο ισχυρές κεραίες έχουν απενεργοποιηθεί!

Είναι προφανές πως πρόκειται για πρόκληση αφορμής, προκειμένου η Ρωσία να ορμήσει και στην Μολδαβία, έχοντας ένα ακόμα μέτωπο πολέμου να αντιμετωπίσει.

Όπως έχετε ενημερωθεί αποκλειστικά από το ΕΛ, στόχος ΗΠΑ και συμμάχων είναι να δημιουργήσουν μέτωπα κατά της Ρωσίας σε Μολδαβία και Γεωργία. Άγνωστο αν η προσπάθειά τους θα ευοδώσει.

Πάντως το κλίμα είναι θερμότατο!

Δείτε ΦΩΤΟ:

ΧΘΕΣ

Τρεις εκρήξεις από εκτοξευτήρα και κάλυκες μπροστά στο κτίριο του υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας της Υπερδεινστερίας κάνουν λόγο διεθνή ΜΜΕ, με την σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας να μεταφέρεται πιθανώς και στην Μολδαβία.

Άλλωστε, πριν από λίγες μέρες το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι η δεύτερη φάση της ειδικής επιχείρησης προβλέπει πρόσβαση στα σύνορα της «φιλορωσικής αποσχισθείσας από τη Μολδαβία χώρας» που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά σύνορα της Ουκρανίας.

Την είδηση μετέδωσε και το ρωσικό πρακτορείο TASS, περιγράφοντας έκρηξη στην Τιράσπολ, την πρωτεύουσα της αποσχισθείσας από την Μολδαβία περιοχή της Υπερδνειστερίας.

Οι Ουκρανοί κατηγορούν την Ρωσία για τρομοκρατική επίθεση με στόχο να παρασυρθεί στον πόλεμο η περιοχή την οποία «η Ρωσία θέλει ως ένα ακόμη χερσαίο διάδρομο». Δεν ακοκλείεται να πρόκειται ακόμα και για προβοκάτσια από την πλευρά των διεθνιστών, οι οποίοι δείχνουν να ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ την Ρωσία να επεκτείνει τον πόλεμο που κάνει…

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έκρηξη:

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί