Αυτοαποκαλούμενο “ηγετικό στέλεχος των Ουκρανών” ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ τους δυτικούς ηγέτες: «Βγάλτε μας από το AZOVSTAL»

Την ίδια ώρα που οι Ρώσοι έχουν αποφασίσει να τους ξετρυπώσουν από εκεί μέσα μέχρι τελευταίου.

Σε συνέντυξή του σε Ουκρανό δημοσιογράφο, ο Serhiy Volyna, ηγετικό στέλεχος των ουκρανικών Ε.Δ. φαίνεται να εκλιπαρεί τους δυτικούς για τη σωτηρία του.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον Oleksiy Goncharenko μέσω διαδικτυακής τους σύνδεσης, το αυτοαποκαλούμενο υψηλόβαθμο στέλεχος της 36ης Ταξιαρχίας των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων (μέλη της οποίας έχουν εγκλωβιστεί στο AZOVSTAL) ομολόγησε πως η κατάσταση στα έγκατα του εργοστασίου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη:

«Δεν θα έχουμε χρόνο να περιμένουμε μια στρατιωτική λύση της κατάστασης. Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη. Νομίζω ότι έχουμε κερδίσει τον σεβασμό των ανθρώπων που πιστεύουν ότι οποιαδήποτε ειρήνη είναι καλύτερη από τον πόλεμο».

Η 36η Ταξιαρχία αποτελεί την ελίτ των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και έχει άρτιες σχέσεις με τα νεοναζιστικά τάγματα AZOV και Δεξιός Τομέας.

Πιστεύεται μάλιστα πως αρκετά μέλη της έχουν εκπαιδευτεί από το ΝΑΤΟ τα προηγούμενα χρόνια.

Σε άλλο σημείο απευθύνθηκε στους ηγέτες της Δύσης καλώντας τους να τους φυγαδεύσουν και μάλιστα σύντομα!

Προφανώς εκείνοι (και τα αφεντικά τους) δεν θέλουν ούτε ζωντανοί ούτε νεκροί να πέσουν (οι ίδιοι και όσα κρατούν στα έγκατα του AZOVSTAL) στα χέρια των Ρώσων στρατιωτών, καθώς θυμίζουμε ότι αλλεπάλληλες φορές η Μόσχα έχει ανοίξει ανθρωπιστικούς διαδρόμους και για τους ένστολους Ουκρανούς που θα ήθελαν τυχόν να παραδοθούν.

(φωτο:video screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί