Άσκηση με πραγματικά πυρά του Ρωσικού Στρατού στο Μουρμάνσκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μονάδες που υπάγονται στη διοίκηση του Βόρειου Στόλου του Ρωσικού Ναυτικού αποτελούμενες από μονάδα μηχανικού, μηχανοκίνητου πεζικού, αντιαεροπορικών στοιχείων και πυροβολικού, εκτέλεσαν άσκηση με πραγματικά πυρά στην περιοχή του Μουρμάνσκ. Το Μουρμάνσκ είναι το πιο βόρειο και κοντινότερο, από βορρά, λιμάνι προς την Αγία Πετρούπολη, στη Χερσόνησο της Καρέλιας, με τη μεγάλη στρατιωτική και ναυτική […]

Μονάδες που υπάγονται στη διοίκηση του Βόρειου Στόλου του Ρωσικού Ναυτικού αποτελούμενες από μονάδα μηχανικού, μηχανοκίνητου πεζικού, αντιαεροπορικών στοιχείων και πυροβολικού, εκτέλεσαν άσκηση με πραγματικά πυρά στην περιοχή του Μουρμάνσκ.

Το Μουρμάνσκ είναι το πιο βόρειο και κοντινότερο, από βορρά, λιμάνι προς την Αγία Πετρούπολη, στη Χερσόνησο της Καρέλιας, με τη μεγάλη στρατιωτική και ναυτική στρατιωτική βάση της. Η Ρωσία ανέκαθεν θεωρεί το λιμάνι ένα από τα σημαντικότερα στρατηγικά σημεία της και φροντίζει για την άμυνα της πόλης.

Στο βίντεο η άσκηση περιλαμβάνει βολές πεζικάριων από ήδη φτιαγμένες θέσεις, λοιπά οχυρωματικά έργα, κίνηση των τεθωρακισμένων όπλων του μηχανοκίνητου πεζικού και βολές αντιαρματικών ρουκετών. Βολές αντιαεροπορικών όπλων παρατηρούνται στην αρχή του βίντεο.

Επίσης, πραγματοποιούνται βολές των πυροβόλων Gvozdika με πραγματικά πυρά κατά καθορισμένων στόχων. Διακρίνεται το παρατηρητήριο διοίκησης – ενεργό σκέπαστρο – όπου εδράζονται οι διοικητές.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί