Την τελική τους επίθεση για την εκκαθάριση της Μαριούπολης από τα νεοναζιστικά τάγματα πραγματοποιούν οι Τσετσένοι.
Στρατιώτες από τη Δημοκρατία της Τσετσενίας της Ρωσίας εξαπέλυσαν επίθεση σε εργοστάσιο στη Μαριούπολη, έγραψε ο επικεφαλής της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ στο κανάλι του στο Telegram το Σάββατο.
«Οι μαχητές του θρυλικού συντάγματος που φέρει το όνομα του Ήρωα της Ρωσίας Akhmad-Khadzhi Kadyrov άρχισαν να εισβάλλουν σε ένα εργοστάσιο στη Μαριούπολη», έγραψε και συνέχισε:
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το έργο που του έχει ανατεθεί θα εκπληρωθεί. Το στράτευμα είχε εμπειρία από εκατοντάδες επιτυχημένες ειδικές επιχειρήσεις για την εξάλειψη των διεθνών τρομοκρατών στη Δημοκρατία της Τσετσενίας».
Ο ίδιος δεν κατονόμασε το όνομα του εργοστασίου, ΩΣΤΟΣΟ πιστεύεται πως επρόκειτο για τον τελευταίο μεγάλο θύλακα του Αζόφ και του Δεξιού Τομέα στην Μαριούπολη.
Ο λόγος για το μεγάλο σε έκταση εργοστάσιο Azovstal που βρίσκεται κοντά στη θάλασσα και θεωρείται από τα μεγαλύτερα εργοστάσια σιδήρου στη χώρα με τεράστια παραγωγή κάθε χρόνο.
Την Πέμπτη, ο Καντίροφ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο προέτρεπε τους Ουκρανούς εθνικιστές που ήταν ταμπουρωμένοι στο εργοστάσιο του Azovstal να παραδοθούν.
(φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση Αρναουτάκη – Μητσοτάκη: Συζητήθηκε η δημιουργία δύο προσωρινών δομών παραμονής μεταναστών
- Κίνα: Ο κόσμος βρίσκεται σε σταυροδρόμι ανάμεσα στην ειρήνη και τον πόλεμο
- Ξεκινά η Intervision, αντίπαλο δέος της Eurovision: «Θα το παρακολουθήσει ο μισός πλανήτης»
- Οι Ρώσοι διέσπασαν τις γραμμές των Ουκρανών στο Γιαμπόλ
- Χειροπέδες σε 25χρονο για εκμετάλλευση ανηλίκων κοριτσιών με υλικό πορνογραφικού χαρακτήρα
- Η Νέα Υόρκη αποκτά καφέ με τίτλο «Central Perk» από την αγαπημένη σειρά “Friends”!
- Λειψοί: Μαγεμένοι οι Γερμανοί από το νησί της Καλυψούς με τις χρυσαφί αμμουδιές – “Ονειρεμένες γωνιές”
- Bασιλιάς Κάρολος σε Ντόναλντ Τραμπ: «Πρόσεχε με το σπαθί!», vid
- Νέα επιτυχία για την αντιδιεθνιστική συμμαχία των BRICS
- Ελλάδα και Λιβύη τα ξαναλένε! Και η Τουρκία απλά θα «εξαφανιστεί»;
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΚΙΝΗΤΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΡΓΙΑ

ΕΟΠΥΥ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
