• Αρχική
  • Άρθρα
  • Να τους χαίρεστε! Ρεζιλεύτηκαν τα «αδέρφια» των Τούρκων – Συλλεκτικό το ΒΙΝΤΕΟ

Να τους χαίρεστε! Ρεζιλεύτηκαν τα «αδέρφια» των Τούρκων – Συλλεκτικό το ΒΙΝΤΕΟ

pakistania
Καμαρώστε τους!

Η εκπαίδευση για να γίνει κάποιος αλεξιπτωτιστής είναι ιδιαίτερα απαιτητική και ενέχει πολλούς κινδύνους τραυματισμού του εκπαιδευόμενου καθώς επίσης και πιθανότητα να σκοτωθεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Για το λόγο αυτό οι εκπαιδευτές θέτουν αυστηρά όρια ως προς τη σωματική κατάσταση των εκπαιδευόμενων αλλά και ως προς την εκμάθηση του χειρισμού του αλεξίπτωτου, του τρόπου που θα προσγειωθεί κ.α. Αν ο εκπαιδευόμενος δεν πιάνει τα όρια, τότε “κόβεται” χωρίς δεύτερη κουβέντα ενώ κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και οι ψυχολογική πίεση που ασκείται είναι αυξημένη.

Οι αλεξιπτωτιστές θα πρέπει αν είναι πολύ προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του άλματος για να μην κινδυνέψει η ζωή της πρώτα από όλα και κατά δεύτερον και των υπολοίπων μελών της ομάδας που εκτελούν το άλμα. Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε τις πακιστανικές ειδικές δυνάμεις να εκτελούν άλμα από μεταγωγικό αεροσκάφος. Δυστυχώς γι αυτούς, έχουν κάποιες…τραγελαφικές πτώσεις ενώ προσπαθούν να πηδήξουν από τη ράμπα του αεροσκάφους. Στο ακριβώς από κάτω βίντεο θα δείτε τις Ινδικές Ειδικές δυνάμεις οι οποίες εκτελούν το άλμα με άνεση και.. στυλ θα λέγαμε και κάνουν καζούρα στους Πακιστανούς αντιπάλους τους.

Οι Πακιστανοί αν θέλουν, μπορούν αν έχουν την καλοσύνη να εκπαιδεύσουν με αυτό τον τρόπο  και τους Τούρκους αδερφούς τους. Η επιτυχία τους θα είναι δεδομένη…