• Αρχική
  • Άρθρα
  • Εμπλέκουν και την Ελλάδα!!! Ραγδαίες εξελίξεις στον Καύκασο – Η συμφωνία που ενεργοποιεί ΡΩΣΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ (vid)

Εμπλέκουν και την Ελλάδα!!! Ραγδαίες εξελίξεις στον Καύκασο – Η συμφωνία που ενεργοποιεί ΡΩΣΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ (vid)

rwssia_armenia
Αν αποδειχθεί τουρκική επίθεση κατά της Αρμενίας, τότε...

Οι Τούρκοι θυμήθηκαν άσκηση του 2017 μεταξύ Ελλήνων και Αρμένιων για να εμπλέξουν την χώρα μας στην σύγκρουση για το Ναγκόρνο Καραμπάχ, την ώρα που συμφωνία της Αρμενίας και της Ρωσίας βάζει δύσκολα στον «Σουλτάνο», όπως θα δείτε παρακάτω.

Συγκεκριμένα, τουρκικά ΜΜΕ, επικαλούμενα την εφημερίδα των τουρκοφρόνων στην Θράκη «Μπριλίκ», αναφέρονται στην κοινή εκπαίδευση Μονάδων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των ειδικών δυνάμεων της Αρμενίας στα πλαίσια διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας, υπό την αιγίδα του γενικού επιτελείου σε στρατόπεδο στην περιοχή Νέα Πέραμο της Αττικής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «Έως τις 9 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στη Νέα Πέραμο Αττικής υπό τον συντονισμό της διακλαδικής διοίκηση ειδικών επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, συνεκπαίδευση μονάδων ειδικών επιχειρήσεων Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας και Αρμενίας. Αναφέρεται πως κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης ο ελληνικός στρατός προέβη σε βολές μάχης ταχείας αντίδρασης και εκπαίδευσης σε αγώνα εντός κατοικημένων περιοχών.

Η Ελλάδα ενώ εφαρμόζει βία σε βάρος των μεταναστών που βρίσκονται στην χώρα, παρέχει εκπαίδευση σε μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων όπως στο στρατόπεδο του Λαυρίου όπου έχουν συγκεντρωθεί πολλά μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων. Το στρατόπεδο βρίσκεται στα 65 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Και παρά τις προειδοποιήσεις της Τουρκίας ακόμη δεν έχει κλείσει.».

Οι Τούρκοι λοιπόν θυμήθηκαν την κοινή εκπαίδευση Ελλήνων-Αρμένιων το 2017 για να δείξουν πως οι Έλληνες εκπαίδευσαν τους κομάντος της Αρμενίας, εμπλέκοντας, με τον δικό τους ξεχωριστό προπαγανδιστικό τρόπο, στην μάχη του Ναγκορνο Κραμπάχ την Ελλάδα.

Δείχνουν μάλιστα και φωτογραφίες:

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΩΣΙΑΣ-ΑΡΜΕΝΙΑΣ

Στην Αρμενία υπάρχει η βάση 102, η οποία διαθέτει δεκάδες άρματα, οχήματα μάχης, πυροβόλα, μαχητικά κ.α. Βρίσκεται στην πόλη Gyumri της Αρμενίας και είναι η μεγαλύτερη βάση της Μόσχας εκτός ρωσικών συνόρων. Βρίσκεται μάλιστα δίπλα στα τουρκικά σύνορα.

Επίσης υπάρχει η 426 αεροπορική βάση κοντά στο Ερεβάν και μια τρίτη βάση βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Ιράν, στην πόλη Meghri.

Το πιο σημαντικό είναι ότι από το 1997, Αρμενία και Ρωσία έχουν υπογράψει στρατιωτική συμφωνία, η οποία προβλέπει αμοιβαία συνδρομή σε περίπτωση στρατιωτικής απειλής για οποιοδήποτε μέρος και επιτρέπει στους Ρώσους συνοριοφύλακες να περιπολούν στα σύνορα της Αρμενίας με την Τουρκία και το Ιράν.

Όπως αντιλαμβάνεστε, έχει ξεκινήσει μία σύγκρουση, η οποία εμπλέκει, μεταξύ των άλλων:

  • Αρμενία
  • Αζερμπαϊτζάν
  • Ρωσία
  • Τουρκία
  • Ιράν
  • Ελλάδα (λόγω της ενεργής κρίσης με την Τουρκία, της τουρκικής προπαγάνδας και της καλής σχέσης με το Ερεβάν απέναντι στην Άγκυρα)

Οι Τούρκοι παίζουν πραγματικά με την φωτιά. Αν αποδειχθεί πολεμική συμμετοχή τους εναντίον της Αρμενίας, τότε…