Άρματα μάχης από την Γερμανία προς Πολωνία και μετά Ουκρανία – Ο μίνι παγκόσμιος συνεχίζεται! ΔΕΙΤΕ

Ακόμα μία παρτίδα στρατιωτικού εξοπλισμού είδαν Γερμανοί στην περιοχή της Νυρεμβέργης να κινείται κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Α9 με βόρεια κατεύθυνση. Στα πλάνα μπορείτε να δείτε τα αμερικανικά οχήματα μάχης πεζικού M2 Bradley, η τροποποίηση των οποίων είναι δύσκολο να προσδιοριστεί λόγω της χαμηλής ποιότητας του βίντεο και του κακού φωτισμού. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετά τεθωρακισμένα […]

Ακόμα μία παρτίδα στρατιωτικού εξοπλισμού είδαν Γερμανοί στην περιοχή της Νυρεμβέργης να κινείται κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Α9 με βόρεια κατεύθυνση.

Στα πλάνα μπορείτε να δείτε τα αμερικανικά οχήματα μάχης πεζικού M2 Bradley, η τροποποίηση των οποίων είναι δύσκολο να προσδιοριστεί λόγω της χαμηλής ποιότητας του βίντεο και του κακού φωτισμού.

Επιπλέον, υπάρχουν αρκετά τεθωρακισμένα οχήματα αγνώστου τύπου που βασίζονται στο τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού M113. Μπορεί επίσης να είναι ένα αυτοπροωθούμενο πυραυλικό σύστημα ADATS με εκτοξευτές.

🔻Το τελικό σημείο της διαδρομής είναι άγνωστο: η συνοδεία μπορεί να πάει τόσο στην βάση εκπαίδευσης κοντά στο Grafenwöhr στα βόρεια, όσο και προς την Πολωνία με επακόλουθη κίνηση προς την Ουκρανία.

freepik

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί