Απόρρητο έγγραφο του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών, που διέρρευσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), αναφέρει ότι η Τουρκία το 2019 ήταν αποδέκτρια του ενός τρίτου από τις εξαγωγές όπλων της χώρας!!!!!!!
Αυτά τα όπλα δεν αφορούν φυσικά μόνο την Λιβύη και την Συρία αλλά και τους Έλληνες, τους οποίους η Τουρκία, αν μπορούσε, θα αφάνιζε από προσώπου γης.
Όπως μάλιστα υπογραμμίζεται, η Τουρκία έλαβε πέρυσι πολεμικά όπλα αξίας 344,6 εκατ. ευρώ από τη Γερμανία, δηλαδή περισσότερο από το 1/3 των συνολικών γερμανικών εξαγωγών πολεμικών όπλων.
Αυτό αναφέρει διαβαθμισμένο έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών που βρίσκεται στην διάθεση του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Το μεγαλύτερο μέρος των εξαγωγών (2,69 εκατομ. ευρώ) αφορά το Ναυτικό, αλλά δεν δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες για το είδος των όπλων.
Τα δεδομένα που δημοσίευσε το Υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας αφορούν υποβρύχια, άρματα μάχης, μαχητικά αεροσκάφη και όπλα, αλλά δεν αποκαλύπτουν αριθμούς για οχήματα όπως θωρακισμένα ασθενοφόρα και στρατιωτικά φορτηγά.
Τα όπλα αυτά μπορούν κάλλιστα να στραφούν κατά της Ελλάδος! Αυτοί είναι οι… «σύμμαχοι» μας στην Ευρώπη…
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πιέζεται ο Μαρκόν! Τι συμβαίνει στην Γαλλία
- Μια νέα μορφή διαβήτη προκαλεί ο υποσιτισμός – Αφορά κυρίως τις φτωχές χώρες
- Viral βίντεο δείχνει γυναίκες να γυμνάζονται με μπούρκες και χιτζάμπ μέσα σε γυμναστήριο!
- Αναβλήθηκε η δίκη του 32χρονου αλλοδαπού για τις σεξουαλικές επιθέσεις στο Αιγάλεω
- Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για 24ωρη πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου – Τι διεκδικεί
- Την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών
- Υπόθεση Jimmy Kimmel: «Πόλεμος» Hollywood-Δεξιάς – Νέος χαμός στις ΗΠΑ
- «Ελεγχόμενο χάος»: Στην φόρα το σχέδιο των διεθνιστών
- ΚΕΔΕ: «Κόκκινη γραμμή» η μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΣτΕ
- Πειραιάς: Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ
