Από την… στρατόσφαιρα θα τους βομβαρδίζει η Ρωσία! Διαστημικών διαστάσεων πολεμική εξέλιξη

Τι μεταδίδεται...

Ο ρωσικός στρατός αναπτύσσει το λεγόμενο σύμπλεγμα αναγνώρισης και κρούσης από τη στρατόσφαιρα, αναφέρει η εφημερίδα Izvestia, την οποία επικαλείται η Pravda!

Οι μηχανικοί άρχισαν ήδη να αναπτύσσουν το στρατοσφαιρικό σύμπλεγμα, ανέφερε η εφημερίδα. uα είναι σε θέση να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο, ειδικότερα, ηλεκτρονικά συστήματα αναγνώρισης και οπτικο-ηλεκτρονικούς σταθμούς.

Το μελλοντικό στρατοσφαιρικό σύμπλεγμα θα χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση στόχων σε πραγματικό χρόνο στο πεδίο της μάχης και όχι μόνο. Θα μπορεί επίσης να ορίζει στόχους για την επακόλουθη καταστροφή τους από όπλα υψηλής ακρίβειας, αεροπορία και ναυτικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τον στρατιωτικό εμπειρογνώμονα Ντμίτρι Κόρνεφ, το στρατοσφαιρικό συγκρότημα χρειάζεται κυρίως για τις χερσαίες δυνάμεις, ιδίως για τα πληρώματα Smerch και Tornado-S MLRS, καθώς και για τις ταξιαρχίες πυραύλων Iskander. 

Το συγκρότημα θα μπορεί επίσης να μεταδίδει πληροφορίες σε πληρώματα βομβαρδιστικών αεροσκαφών Su-34 και Su-34M. Επιπλέον, το νέο σύστημα θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της χρήσης αεροσκαφών MiG-31 οπλισμένων με υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal, καθώς και πυραύλων κρουζ θαλάσσης και ξηράς.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί