• Αρχική
  • Άρθρα
  • WAR
  • Αντιγραφή της νέας Αμερικάνικης φρεγάτας έκαναν οι Κινέζοι σε χρόνο μηδέν – BINTEO

Αντιγραφή της νέας Αμερικάνικης φρεγάτας έκαναν οι Κινέζοι σε χρόνο μηδέν – BINTEO

Οι Κινέζοι αποδεικνύουν την ανωτερότητά τους στην αντιγραφή σχεδίων παντός είδους από εμπορικά προϊόντα μέχρι στρατιωτικό εξοπλισμό.

 

 Όπως βλέπετε η αντιγραφή του Αμερικανικού Independence-class Littoral Combat Ship είναι αξιοθαύμαστη και μάλιστα σε πολύ λίγο χρόνο.

 Εδώ είναι η Αμερικανική φρεγάτα:

 

https://www.youtube.com/watch?v=S2l1aRcPOyk

https://www.youtube.com/watch?v=QjG_dBUehAk

 κι εδώ η Κινέζικη:

https://www.youtube.com/watch?v=B4ESypESI8s

https://www.youtube.com/watch?v=O29TQf2gbSg

 Το πλοίο είναι εντυπωσιακά οπλισμένο για το μικρό του μέγεθος. Ενδεικτικά ανεφέρεται ότι έχει ένα όπλο 76 χιλιοστών στην πλώρη και σιλό κάθετης εκτόξευσης 16 ή 32 πυράυλων πίσω από αυτό. Το πλοίο έχει κατασκευαστεί για να υποστηρίξει μέχρι και δύο ελικόπτερα με δύο υπόστεγα και ένα μεγάλο ελικοδρόμιο.

Το πλοίο έχει περίπου το ίδιο βάρος  με το Αμερικανικό, αλλά είναι 50 πόδια μικρότερο και με 30% λιγότερο πλήρωμα.  Είναι επίσης ικανό για πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες, με «σπριντ» για μικρές αποστάσεις μέχρι και 45 κόμβους. Η βασική έκδοση του τριμαράν του Ναυτικού των ΗΠΑ έχει μόνο ένα ενιαίο, μικρότερο όπλο 57 χιλιοστών και δύο πυροβόλα 30 χιλιοστών. Μπορεί να ξεκινήσει η κατασκευή μιας νέας, έκδοσης του πλοίου με πρόσθετους πυραύλους Hellfire και ένα νέο αντιπυραυλικό σύστημα over-the-horizon το επόμενο έτος.

 

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...