ΞΑΦΝΙΚΗ κινητικότητα στο βόρειο μέτωπο! Τι ετοιμάζεται στα ρωσικά σύνορα; – ΧΑΡΤΗΣ

Προπομπός κλιμάκωσης του πολέμου το σημερινό επεισόδιο με εισβολή Ουκρανών σαμποτέρ σε ρωσική επαρχία;

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στο βόρειο-βορειοανατολικό ουκρανικό μέτωπο μετά από μήνες.

Οι Ρώσοι προωθούνται έξω από την πόλη Κουπιάνσκ της επαρχίας του Χαρκόβου, με την τοπική ουκρανική διοίκηση να έχει διατάξει μερική εκκένωση.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ιδιαίτερα ύποπτες είναι οι ουκρανονατοϊκές κινήσεις κατά μήκος των ρωσικών συνόρων.

Τι μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης στο Telegram:

«Στην περιοχή του Χάρκοβο, ο εχθρός σχεδιάζει να αυξήσει το πλάτος της απαγορευμένης ζώνης για μετακίνηση σε 2 χιλιόμετρα κοντά στα σύνορα με τη Ρωσική Ομοσπονδία, καθώς και να εγκαταστήσει επιπλέον ναρκοπέδια.

Πραγματοποιείται αναγκαστική εκκένωση πολιτών από παραμεθόριακούς οικισμούς. Χθες, οι κάτοικοι της επαρχίας του Χαρκόβου απομακρύνθηκαν από τα χωριά Vidrodzhenovskoye και Melovoye και βαριά τεθωρακισμένα οχήματα τοποθετήθηκαν σε ιδιωτικές κατοικίες στην Olkhovatovka.

Ο αριθμός των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Mirgorod στην επαρχία του Χάρκοβο έχει αυξηθεί σημαντικά: οκτώ αεροσκάφη Su-27 και MiG-29, καθώς και τέσσερα ελικόπτερα Mi-8 και Mi-24, παρατηρήθηκαν την ημέρα.

Στην επαρχία Sumy από το Belovod της Ρωσίας, κατά μήκος των συνόρων με τη Ρωσική Ομοσπονδία, υπάρχουν αρκετές μονάδες ουκρανικών Ε.Δ.

Είναι πιθανό ότι εργάζονται σε συνδυασμό με τους σαμποτέρ που επιτέθηκαν σε χωριά στην περιοχή του Μπριάνσκ.

Παρόμοια δραστηριότητα παρατηρείται στις παραμεθόριες περιοχές της περιοχής Chernihiv. Δύο MLRS “Grad” και τρία ρυμουλκούμενα οβίδες αναπτύχθηκαν στο Timonovichi, καθώς και βλήματα καθοδήγησης ακριβείας 155 mm μεταφέρθηκαν.

Λαμβάνοντας υπόψη τις υπάρχουσες τάσεις για τη δημιουργία δυνάμεων κοντά στα σύνορα των ρωσικών Belgorod και Bryansk, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προετοιμάζονται όχι μόνο για άμυνα».

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί