ΤΡΟΜΟΣ στην Αγγλία με το νέο υποβρύχιο του Πούτιν: «Προκαλεί ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ και καταστρέφει ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ»

Κατά βάθος ξέρουν ποιό θα είναι το πιθανότερο τέλος τους!

Στο Ρωσικό Ναυτικό παραδόθηκε χθες ένα υποβρύχιο, που προσιδιάζει στην «Ημέρα της Κρίσης», εξοπλισμένο με πυρηνικές τορπίλες «μέγεθος σχολικού λεωφορείου» τόσο ισχυρές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν «ραδιενεργό τσουνάμι».

«Το υποβρύχιο Belgorod μήκους 184 μέτρων (604 πόδια), 30.000 τόνων είναι το μεγαλύτερο υποβρύχιο που κατασκευάστηκε τα τελευταία 30 χρόνια και μπορεί να χωρέσει έξι drones πυρηνικής τορπίλης Poseidon μήκους 80 ποδιών οπλισμένα με πυρηνικό ωφέλιμο φορτίο έως και 100 μεγατόνων», αναφέρει το US Naval Institute News.

Αυτά τα μη επανδρωμένα όπλα θα μπορούσαν να προκαλέσουν τσουνάμι ύψους έως και 500 μέτρων και είναι κατασκευασμένα για να προκαλούν «καταστροφική» εκτεταμένη ραδιενεργή μόλυνση παρόμοια με βόμβα κοβαλτίου.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, η οποία επικαλείται ρωσικό έγγραφο:

«Οι τορπίλες Poseidon έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν «καταστροφή» οικονομικά σημαντικών παράκτιων πόλεων δημιουργώντας εκτεταμένες περιοχές ραδιενεργού μόλυνσης, καθιστώντας τις άχρηστες για στρατιωτική, οικονομική ή άλλη δραστηριότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Για ποιόν θα πρωτοχτυπήσει άραγε η καμπάνα σε περίπτωση έναρξης Γ’Π.Π.;;; Νέα Υόρκη και Λονδίνο πάντως βρίσκονται στην κορυφή της λίστας!

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι το όπλο έχει βεληνεκές χιλιάδων μιλίων.

Και συνεχίζει το βρετανικό μέσο:

«Μια πολεμική κεφαλή αυτού του μεγέθους θα κατέστρεφε τις ακτές των ΗΠΑ με ένα γιγάντιο τσουνάμι. Τον Μάιο του 2020, το κρατικό ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ανέφερε ότι το ωφέλιμο φορτίο θα μπορούσε να είναι έως και δύο μεγατόνων για να «καταστραφούν ολοκληρωτικά οι εχθρικές ναυτικές βάσεις» και να προκαλέσει ζημιές σε βάθος άνω του 1 χιλιομέτρου».

Ο Αρχηγός του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, Νικολάι Τεβμένοφ, δήλωσε στην τελετή παράδοσης του υποβρυχίου χθες, 8 Ιουλίου, ότι θα χρησιμοποιηθεί για «ερευνητικές και επιστημονικές αποστολές», σύμφωνα με το TASS.

«Το υποβρύχιο Belgorod ανοίγει νέες ευκαιρίες για τη Ρωσία στη διεξαγωγή διαφόρων ερευνών και βοηθά στη διεξαγωγή ποικίλων επιστημονικών αποστολών και επιχειρήσεων διάσωσης σε απομακρυσμένες περιοχές του Παγκόσμιου Ωκεανού».

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί