Η Ουκρανία μπορεί να χρειαστεί να στρατολογήσει ακόμη περισσότερους ανθρώπους για να πολεμήσουν ενδεχομένως εναντίον της Λευκορωσίας, δήλωσε ένας βασικός σύμμαχος του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στη βρετανική τηλεόραση.
Ο Ντέιβιντ Αραχαμία, βουλευτής που ηγείται της παράταξης του κόμματος Υπηρέτης του Λαού του προέδρου στο ουκρανικό κοινοβούλιο, μίλησε για πιθανή σύγκρουση με τη Λευκορωσία κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο SkyNews τη Δευτέρα.
Σχολίασε την ανακοίνωση της Ρωσίας την περασμένη εβδομάδα ότι θα τοποθετήσει τακτικά πυρηνικά όπλα σε μια εγκατάσταση που κατασκευάζεται επί του παρόντος σε έδαφος της Λευκορωσίας.
«Νομίζω ότι αντιμετωπίζουμε μια πραγματική πρόκληση για να ανοίξουμε ένα δεύτερο μέτωπο», είπε ο Ουκρανός βουλευτής.
«Αυτό θα σήμαινε μια πραγματική πρόκληση για να στρατολογηθούν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι στο στρατό γιατί θα χρειαστούμε τουλάχιστον οκτώ ακόμη ταξιαρχίες για να ελέγξουμε την πρώτη γραμμή».
(φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια
- Θεσσαλονίκη: Καλάντα από … ρομπότ στην παιδοχειρουργική κλινική του Γ. Γεννηματάς
- Παραμονή Χριστουγέννων με «Νύχτα των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά
- Εκεί στα κράτη του Βορρά κινδυνεύει να συμβεί κάτι πολύ άσχημο
- Σοκ στην Ιταλία: Μέλη συμμορίας ανάγκασαν 15χρονο να γδυθεί και να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ
- Υπόθεση Πελικό και στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε επί χρόνια τη σύζυγό του, μαζί με πέντε συνεργούς
- Το μήνυμα του Νετανιάχου μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
- Σε λειτουργία από την Τρίτη η ψηφιακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για αγροτεμάχια χωρίς ΚΑΕΚ
- Πέθανε ο Chris Rea σε ηλικία 74 ετών – Ήταν ο τραγουδιστής του «Driving Home for Christmas» (upd)
- Κ. Μητσοτάκης: Τι δήλωσε μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ









