Το ΝΑΤΟ διέταξε αντεπίθεση στο Ντονέτσκ, σηκώθηκαν ρωσικά μαχητικά – Εικόνες ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ στο Μπακχμούτ

ΝΑΤΟ-Ουκρανοί δύσκολα θα σεβαστούν την εκεχειρία των ορθόδοξων Χριστουγέννων...

Επίθεση εξαπέλυσαν στην περιοχή του Ντονιέτσκ οι ουκρανικές χερσαίες δυνάμεις προσπαθώντας να εκμεταλλευθούν την αναταραχή που έχει προκληθεί από το μακελειό στην πόλη Μακίβκα, όπου σκοτώθηκαν με βολές HIMARS 89 Ρώσοι νεοσύλλεκτοι!

Κατά τα φαινόμενα, οι Ουκρανοί δεν προτίθενται να δεχθούν την ανακωχή των 36 ωρών που πρότεινε ο Πούτιν κατόπιν έκκλησης του Πατριάρχη Κύριλλου και έχουν εξαπολύσει μπαράζ πυροβολικού με γαλλικά αυτοκινούμενα πυροβόλα των 155 χλστ. Caesar και αμερικανικά Μ109 που μάλιστα κάνουν χρήση κι ενός νέου εξαιρετικά θανατηφόρου αντιαρματικού πυρομαχικού και έχει αναπτυχθεί από την γαλλική Nexter και την σουηδική Bofors.


Oι Ρώσοι αναγκάστηκαν να κινητοποιήσουν αεροπορικές δυνάμεις και να πλήξουν τις θέσεις των ουκρανικών στρατευμάτων στον τομέα του Σβιάτοβο.

Οι μάχες στις περιοχές Kucherovka, Peschanoe και Stelmakhivka, είναι εξαιρετικά αιματηρές και οι Ρώσοι κατάφεραν σε πρώτη φάση να αναχαιτίσουν τις ουκρανικές δυνάμεις, τηρώντας αμυντική στάση, καθώς έχουν ρίξει όλο το βάρος της επίθεσης στο Μπάκχμουτ και το Σόλενταρ.

Ρωσικές μονάδες με υλικό BMP-2 και οχήματα ΜΤ-LB με πυργίσκο από Zu-23-2 θεάθηκαν να ενισχύουν τις δυνάμεις της πρώτης γραμμής, προσπαθώντας αφενός αναχαιτίσουν την ΝΑΤΟ-ουκρανική επίθεση σε Ντονιέτσκ και Λουγκάνσκ και από την άλλη για να καταλάβουν το Μπάκχμουτ!

Δείτε εικόνες του Μπακχμούτ μετά από μέρες μαχών:

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί