ΘΕΑΤΡΟΥ συνέχεια!Αλληλοβομβαρδισμοί Ρώσων-Ουκρανών σε Χερσώνα-Χάρκοβο-Ντονμπάς, vid

Χρονικό βομβαρδισμών στο ανατολικό και νότιο ουκρανικό μέτωπο κατά τη διάρκεια της νύχτας 14-15 Σεπτεμβρίου 2022:

▪️Ουκρανικοί σχηματισμοί εκτόξευσαν όλμους στο χωριό Borki στην περιοχή Valuysky της περιοχής Belgorod, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Την ίδια ώρα, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έπληξαν σημεία βολής στις συνοριακές περιοχές της Ουκρανίας, από όπου ο εχθρός βομβαρδίζει το χωριό Ελιζαβέτοβκα στην περιοχή του Κουρσκ.

▪️Ρώσοι πυροβολαρχίες εργάστηκαν σε στόχους στην Galaganivka στην περιοχή Chernihiv.

▪️Τις νυχτερινές ώρες, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση στις εγκαταστάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Κιέβσκι του Χαρκόβου.

Επιπλέον, οι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις και το πυροβολικό έπληξαν τις συγκεντρώσεις ανθρώπινου δυναμικού των Ουκρανών στο Volchansk, Baranovka, Goptovka, Vysokaya Yaruga και στο δυτικό τμήμα του Kupyansk.

▪️Στην κατεύθυνση Bakhmut (Artemovsky) οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές σε εχθρικές θέσεις στο Bakhmut, Soledar και κοντά στο Verkhnekamensky στο Ντονέτσκ.

Οι ουκρανικές δυνάμεις, με τη σειρά τους, έπληξαν και πάλι περιοχές στο Ντονέτσκ που τελούν υπό την ρωσική διοίκηση.

▪️Στο νότο, τη νύχτα, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσαν ισχυρή πυραυλική επίθεση σε ένα από τα αντικείμενα του ουκρανικού στρατού στο Zaporozhye.

▪️Ρωσικές δυνάμεις έπληξαν εχθρικές θέσεις στο έδαφος του σανατόριου Elektrometallurg στη Νικόπολη, καθώς και στο Marganets, από όπου οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χτύπησαν τον πυρηνικό σταθμό Zaporozhye και το Energodar

▪️Στη Χερσώνα, σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΑΜ, πάνω από 500 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και 137 πιάστηκαν αιχμάλωτοι

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, με τη σειρά τους, εξαπέλυσαν ξανά επίθεση κατά της Novaya Kakhovka και της Χερσώνας.

▪️ Μετά από αρκετές ανεπιτυχείς προσπάθειες να διαρρήξει τις αμυντικές γραμμές των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά μέτωπο, η ουκρανική διοίκηση μεταπήδησε στην τακτική της χρήσης μικρών ομάδων σαμποτάζ με υποστήριξη πυροβολικού.

Ο κύριος στόχος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας είναι να διαπεράσουν τις αμυντικές θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας με ένα περαιτέρω πέρασμα προς τον Μπέρισλαβ και την επακόλουθη περικύκλωση των ρωσικών μονάδων στο Krivoy Rog.

(scr)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί