Στρατιωτική παρέλαση: Το F-16 σχημάτισε το νούμερο 8 πάνω από τη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Τίποτα τυχαίο!!

Με μία ευχάριστη έκπληξη ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 14:00 η μαραθώνια στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.

Το αεροσκάφος F-16 τύπου Viper, πιλότος του οποίου ήταν ο επισμηναγός Γιώργος Σωτηρίου, συγκίνησε όλη τη Θεσσαλονίκη σχηματίζοντας το νούμερο 8 πάνω από την πόλη!

«Καλημέρα Θεσσαλονίκη καλημέρα Ελλάδα. Σήμερα τιμάμε εκείνους που είπαν το ΟΧΙ . Είναι ημέρα τιμής, συνεχίζουμε να φυλάμε τον ουρανό της Πατρίδας, χρόνια πολλά Ελλάδα», είπε ο επισμηναγός Γιώργος Σωτηρίου στο μήνυμα του μέσα από το F-16.

Είχαν προηγηθεί οι παρελάσεις όλων των Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Την παράσταση εκτός των μαχητικών Rafale, Mirage και F-16 έκλεψαν τα drones και αντί-drones συστήματα των Ε.Δ. που για πρώτη φορά συμμετείχαν σε στρατιωτική παρέλαση.

Η στρατιωτική παρέλαση ήταν μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών διαρκώντας σχεδόν τρεις ώρες.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Eurokinissi photo

Eurokinissi photo
Eurokinissi photo
Eurokinissi photo
Eurokinissi photo
Eurokinissi/Motionteam photo
Eurokinissi/Motionteam photo

Eurokinissi/Motionteam photo
Eurokinissi/Motionteam photo

ΦΩΤΟ:Eurokinissi – Πηγή βίντεο: Thestival, RThess, Thesspost

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί