Στημένος πόλεμος, ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΑΧΕΣ! Εικόνες…Μαριούπολης στο Μπακχμούτ – Βαριές ουκρανικές απώλειες, vid

Όπως συνέβη πριν μήνες και με την Μαριούπολη, ολόκληρες πόλεις και χωριά στο Ντονμπάς έχουν ισοπεδωθεί.

Μαίνονται οι σκληρές μάχες στο Ντονμπάς, με την Ουκρανία σταδιακά να επηρεάζει από τη βαρυχειμωνιά, η οποία δείχνει τα “δόντια” της, ιδίως στους ταλαιπωρημένους και με ελλιπή εξοπλισμό στρατιώτες του Ζελένσκι.

Πλάνα που δείχνουν σκληρές μάχες κοντά στο Artemovsk (Bakhmut) εμφανίζονται στο δίκτυο, για το οποίο μάχονται «ορχηστρωτές» της μισθοφορικής οργάνωσης Wagner.

Το βίντεο που τραβήχτηκε από το drone δείχνει ξεκάθαρα ότι μια απελπισμένη μάχη για την πόλη βρίσκεται σε αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχει κτίριο που να μην έχει υποστεί ζημιές.

Τα περισσότερα δε έχουν μετατραπεί σε χαλάσματα. Ίδιες εικόνες συναντά κανείς και προς την κατεύθυνση της πόλης Λίμαν και φυσικά τα γύρω χωριά.

Ωστόσο, για τις ρωσικές Ε.Δ. είναι απαραίτητο πως κάθε σπίτι πρέπει να ελεγχθεί και να εκκεθαριστεί: χωρίς αυτό, η κατάληψη της περιοχής είναι αδύνατη.

Το βίντεο δείχνει την πολυπλοκότητα των μαχών σε χαμηλά κτίρια. Οι επιθετικοί είναι σε πλήρη θέα, γεγονός που περιπλέκει πολύ την επίθεση.

Ακόμη και η εκκαθάριση της κάλυψης του εχθρού δεν εγγυάται την πρόοδο: μια ομάδα επίθεσης μπορεί να αποκοπεί από πυρά στις διαδρομές ανεφοδιασμού και να αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη θέση της.

Την ίδια ώρα, ο ουκρανικός στρατός, σύμφωνα πλέον και με την ίδια τη Δύση (θυμηθείτε τα λεγόμενα της Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν), υφίσταται τερατώδεις απώλειες.

Ο αριθμός των τραυματισμένων στρατιωτών, μόνο στο Ντονμπάς, ξεπερνά τα 200 άτομα την ημέρα.

(scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί