«ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ» και στο Σλαβιάνσκ οι Ουκρανοί, έως 70.000 οι νεκροί τους! Σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ οι διοικητές: Μας στέλνουν ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!! vid

Οι διεθνιστές τους αφήνουν να σκοτωθούν σε έναν πόλεμο που έχουν χάσει!!! Προελαύνουν συνεχώς οι Ρώσοι...

Νέα ρωσική προέλαση προς Σλαβιάνσκ και Bakhmut σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες με τους Ρώσους να καταλαμβάνουν τους οικισμούς Trypillya, Vladimirovka και Bogorodichne και τους Ουκρανούς να υποχωρούν διαρκώς παραδίδοντας έδαφος πανικόβλητοι!

Μάλιστα αυτό που προκύπτει είναι πως οι ντόπιοι ρωσόφωνοι πληθυσμοί ζητούν από τους Ουκρανούς να φύγουν.

Ρώσοι χάκερ εντόπισαν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία, 50.000-70.000 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί

Όπως τονίζεται, από τους τρεις οικισμούς, το χωριό Bogorodichnoye έχει στρατηγική σημασία καθώς επιτρέπει στον ρωσικό Στρατό να δημιουργήσει και να επεκτείνει νέο προγεφύρωμα με σκοπό την οργάνωση τελικής επίθεσης προς το Σλαβιάνσκ.

Μάλιστα, οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν ήδη εγκαταλείψει την επικράτεια του διάσημου θέρετρου Blue Lakes στο Ντονμπάς κοντά στο Krasny Liman και υποχώρησαν κι άλλο προς το Σλαβιάνσκ.

Ουκρανικές θέσεις να φλέγονται στα προάστια του Σλαβιάνσκ:

Οι Ουκρανοί παντελώς ανεκπαίδευτοι σφάζονται κυριολεκτικά σε έναν πόλεμο χωρίς νόημα για αυτούς πλέον, καθώς ο νικητής έχει κριθεί! Απλά οι Δυτικοί θέλουν να τον συντηρήσουν μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό, πλήττοντας έτσι τους ίδιους τους λαούς της Ευρώπης, καθώς η οικονομία κατακρημνίζεται.

Ο διοικητής λέει ότι έχασε το 80% της μονάδας του και του στέλνουν άσχετους!!!

Στον αντίποδα, οι δυνάμεις του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ που πλέον πολεμούν μαζί με τις ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν πριν λίγες ώρες τις περιοχές Trypillya, Vladimirovka και Bogorodichne.

Ενώ οι Ουκρανοί προσπαθούσαν να οργανώσουν την άμυνα του Seversk, οι ρωσικές και συμμαχικές δυνάμεις χτύπησαν από την πλευρά του Bakhmut (Artemovsk) και του Soledar καταλαμβάνοντας τις περιοχές Trypillya και Vladimirovka.

Η Trypillya και η Vladimirovka καταλήφθηκαν από τις συμμαχικές δυνάμεις, μαζί με το 6ο Σύνταγμα Κοζάκων.

pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί