Τα σημεία-«κλειδιά» από την ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΑΜ για την εκεχειρία των τελευταίων δύο ημερών:
▪️ Όλες οι ρωσικές δυνάμεις στη ζώνη Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης τήρησαν πλήρως την κατάπαυση του πυρός από τις 18:00 της 19ης Απριλίου έως τις 00:00 της 21ης Απριλίου.
▪️ Τα ουκρανικά στρατεύματα, ωστόσο, συνέχισαν τις επιθέσεις τους — καταγράφηκαν συνολικά 4.900 παραβιάσεις της εκεχειρίας.
▪️ Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσαν 6 επιθέσεις στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και στην περιοχή του Κουρσκ. Όλες απωθήθηκαν με επιτυχία.
▪️ Κατά τη διάρκεια της εκεχειρίας, οι ουκρανικές δυνάμεις ανέπτυξαν 90 μη επανδρωμένα αεροσκάφη, 8 από αυτά εκτός της ζώνης της επιχείρησης. Όλα καταρρίφθηκαν.
▪️ Οι ρωσικές θέσεις δέχθηκαν 1.404 βομβαρδισμούς πυροβολικού, MLRS και όλμων, μαζί με 3.316 επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
▪️ Συνοριακές περιοχές των περιοχών Bryansk, Kursk και Belgorod χτυπήθηκαν 19 φορές, με 49 επιθέσεις FPV από drone και 16 ρίψεις βομβών UAV.
▪️ Παρ’ όλα αυτά, η ένταση των εχθρικών πυρών και της μάχης σε όλη την πρώτη γραμμή μειώθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια της ημέρας.
▪️ Μετά τη λήξη της εκεχειρίας, οι ρωσικές δυνάμεις επανέλαβαν πλήρως την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-STATE EMERGENCY SERVICE UKRAINE photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Φιγούρες φυσικού μεγέθους φέρνουν τον Μ. Αλέξανδρο στο σήμερα στο Ωραιόκαστρο, vid
- Παπαστεργίου: Κάθε πολίτης, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας του, απολαμβάνει ίσες ευκαιρίες συμμετοχής στη νέα ψηφιακή εποχή
- Γνωρίστε το Δελφίνι του Κόμερσον, το “Panda” του ωκεανού! ΒΙΝΤΕΟ
- Λύση στο Αιγαίο «όσο είναι στην εξουσία ο Μητσοτάκης» θέλουν οι Τούρκοι
- Στο Λουξεμβούργο σήμερα ο Γ. Γεραπετρίτης – Αύριο θα συναντηθεί με ΥΠΕΞ Τουρκίας, Ουκρανίας και Αρμενίας
- Η Ελλάδα στο διεθνές επίκεντρο της μεσογειακής διατροφής
- Αυτό είναι το σούπερ – όσπριο που ρίχνει χοληστερόλη και ζάχαρο
- Χανιά: Εγκαινιάστηκε το πρώτο δημοτικό κολυμβητήριο
- OpenBusiness: Ποιές επιχειρήσεις υποχρεούνται να ολοκλήρώσουν την απογραφή τους μέχρι τις 31/12;
- Ληστεία στο Μουσείο του Λούβρου: Εκλάπησαν κοσμήματα, οι δράστες έχουν διαφύγει
Κύρια Θέματα

















