Ρωσικό ΥΠΑΜ: “Καταποντισμός Ουκρανικών Ταξιαρχιών στο Ντονέτσκ – Χιλιάδες νεκροί”

Συνεχίζεται με...πολύ αργούς και σταθερούς ρυθμούς η ειδική στρατιωτική επιχείρηση των Ρώσων.

Πάνω από 2.000 θύματα της 14ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά στο Soledar, όσοι σώθηκαν υποχώρησαν ατάκτως, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Το υπουργείο ανέφερε επίσης ότι οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις κατέστρεψαν το αμερικανικό ραντάρ An / Mpq-64 που προμηθεύτηκε στο Κίεβο στην περιοχή του οικισμού Chasov Yar (DPR).

Τι άλλο αναφέρθηκε στο Υπουργείο Άμυνας για τα πλήγματα του τελευταίου 24ωρου:

  • στις περιοχές των οικισμών Opytnoe και Nevelskoye (DPR), οι απώλειες της 56ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε ανθρώπινο δυναμικό υπερέβησαν το 70% του συνολικού προσωπικού.
  • ως αποτέλεσμα χτυπημάτων στις θέσεις μάχης των Ουκρανών εθνικιστών στην περιοχή Maryinka (DPR), οι απώλειες του 3ου τάγματος της 66ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας σε ανθρώπινο δυναμικό ανήλθαν σε περισσότερο από 50%.
  • στην περιοχή του οικισμού Zaitsevo (DPR), ως αποτέλεσμα της ήττας του φρουρίου της 58ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού, σκοτώθηκαν έως και 40 Ουκρανοί εθνικιστές
  • ένα χτύπημα των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων στο σημείο της προσωρινής ανάπτυξης της 28ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή του οικισμού Novogrigorievka, στην περιοχή Nikolaev, κατέστρεψε έως και 100 μαχητές και εννέα κομμάτια στρατιωτικού εξοπλισμού
  • καταστράφηκε μια αποθήκη καυσίμων για ουκρανικό στρατιωτικό εξοπλισμό στην περιοχή Kurakhovo (DPR), έξι αποθήκες πυρομαχικών στις περιοχές Velikoye Artakovo σε Nikolaev, Zaliman σε Χάρκοβο, Κραματόρσκ, Zaitsevo, Krasnogorovka και Avdeevka (DPR).
  • τέσσερις διμοιρίες συστημάτων πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης Grad καταστράφηκαν στις περιοχές των οικισμών Serebryanka, Soledar (DPR), Shirokoye και Velikaya Aleksandrovka, στην περιοχή Kherson.
  • δύο διμοιρίες πυροβολικού με όπλα Akatsiya και τέσσερις διμοιρίες οβίδων D-30 χτυπήθηκαν στις περιοχές των οικισμών Georgievka, Konstantinovka, Novgorodskoye, Vesyoloye, Andreevka και Dzerzhinsk (DPR).
  • Τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν πέντε ουκρανικά UAV, αναχαίτησαν δύο βλήματα HIMARS MLRS και τέσσερα βλήματα Alder MLRS.

(scr)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί