Ρωσικό μήνυμα σε ΗΠΑ: Αυτή τη φορά οι ωκεανοί ΔΕΝ θα σας προστατέψουν! ΒΙΝΤΕΟ

Κάτι που συνέβη στους δύο προηγούμενους παγκοσμίους πολέμους!

Το ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο «Καζάν» και η φρεγάτα «Ναύαρχος Γκαρσκόφ» εξασκούνται στη χρήση όπλων υψηλής ακρίβειας στον Ατλαντικό ωκεανό, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Τα γυμνάσια περιλαμβάνουν πλήγματα σε στόχους από απόσταση μεγαλύτερη των 600 χιλιομέτρων και θα ακολουθήσει άσκηση με αντιαεροπορικά πυρά.

Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρεται η ακριβής τοποθεσία των ρωσικών γυμνασίων, όμως οι Ρώσοι φρόντισαν να περάσουν το μήνυμά τους προς τις -απομονωμένες γεωγραφικά- ΗΠΑ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΑΜ:

«Μια ομάδα συνδυασμένης επιφανειακής δράσης του Βόρειου Στόλου, αποτελούμενη από το πυρηνικό υποβρύχιο πολλαπλών ρόλων Project 885M Kazan και τη φρεγάτα Admiral Gorshkov, που εκτελούσε αποστολές μεγάλων αποστάσεων, ξεκίνησε μια άσκηση για τη χρήση όπλων πυραύλων υψηλής ακρίβειας στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Στο πλαίσιο της άσκησης, η φρεγάτα και το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο εξασκούν τη χρήση όπλων πυραύλων υψηλής ακρίβειας κατά εικονικών εχθρικών πλοίων που βρίσκονται σε απόσταση μεγαλύτερη από 600 χιλιόμετρα».

Το ρωσικό υποβρύχιο και η Φ/Γ πρόκειται τις επόμενες ώρες να βρεθούν «μία ανάσα» από τις ακτές των ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην Κούβα.

Οι ασκήσεις αυτές έρχονται μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση Πούτιν πως ρωσικά οπλικά συστήματα θα δοθούν «στους εχθρούς της Δύσης» προκειμένου τα δυτικά κράτη να «πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα», δεχόμενα πλήγματα μέσα στην επικράτειά τους με ρωσικά όπλα!

απεμπε-EPA-The Ministry of Defence of the Russian Federation HANDOUT photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί