Ρωσική «ΦΩΤΙΑ» στο Νικολάεφ! Τρέχουν οι Ρώσοι να προλάβουν την ουκρανική-ΝΑΤΟΪΚΗ αντεπίθεση, vid

Γνωρίζουν πλέον πολύ καλά πως ο νέος ουκρανικός στρατός με τη συνδρομή του ΝΑΤΟ ετοιμάζεται.

Λίγα 24ωρα μετά το σφυροκόπημα στις μη απελευθερωμένες περιοχές του Ντονέτσκ, τα ρωσικά στρατεύματα βομβάρδισαν εγκαταστάσεις των ουκρανικών Ε.Δ. στο Νικολάεφ.

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις με όπλα υψηλής ακρίβειας κατέστρεψαν την αποθήκη όπλων πυραύλων και πυροβολικού της ουκρανικής μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού στο Nikolaev, οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε 30 άτομα, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το Νικολάεφ:


«Τα όπλα υψηλής ακρίβειας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων κατέστρεψαν την αποθήκες όπλων πυραύλων και πυροβολικού της 59ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, εξοπλισμένα σε υπόστεγο παραγωγής στο έδαφος μιας βιομηχανικής ζώνης στο ανατολικό τμήμα της πόλη Nikolaev .

Οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε 30 άτομα προσωπικό, έξι μονάδες τεθωρακισμένου και εξοπλισμού αυτοκινήτου, περισσότερες από δύο χιλιάδες οβίδες για το MLRS “Grad”, περίπου χίλιες οβίδες για αυτοκινούμενα οβιδοβόλα “Acacia”».

Σε ορισμένες περιπτώσεις οι εκρήξεις που προκλήθηκαν από τα πυραυλικά χτυπήματα ήταν ισχυρότατες, δείγμα των τεράστιων ποσοτήτων οπλισμού που υπήρχαν στις αποθήκες των Ουκρανών:

Είναι φανερό πως οι Ρώσοι θέλουν να προλάβουν την ουκρανική ανασυγκρότηση στο νότιο και ανατολικό μέτωπο, η οποία θα γίνει πραγματικότητα με την…αγαστή συνδρομή του ΝΑΤΟ.

Δεκάδες χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες έχουν ΗΔΗ εκπαιδευτεί σε νατοϊκές βάσεις εκτός Ουκρανίας και είναι έτοιμοι με τα κατάλληλα δυτικά όπλα να σταλούν στο μέτωπο.

Αυτός θα είναι και ο “κορμός” της πολυσυζητημένης ουκρανικής αντεπίθεσης στο Νικολάεφ και τη Χερσώνα.

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί