«Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας παραμένουν μια έτοιμη για μάχη δύναμη, παρά τις όποιες απώλειες στην Ουκρανία» παραδέχεται ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διοίκησης των ΗΠΑ και ο ανώτατος διοικητής των συμμαχικών δυνάμεων στην Ευρώπη, Στρατηγός Κρίστοφερ Καβόλι, σύμφωνα με το BBC.
Αυτό δήλωσε σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή στο Ταλίν.
Ουσιαστικά πρόκειται για μία ανώμαλη προσγείωση σε όσους/όσες στη διεθνιστική Δύση διατράνωναν πως δήθεν οι Ρώσοι υποφέρουν από σημαντικές απώλειες και ότι (άκουσον άκουσον!!) χάνουν τον πόλεμο!
Σύμφωνα με τον Αμερικανό στρατηγό, όσοι πιστεύουν ότι η Ρωσία έχει εξαντλήσει τις δυνάμεις της στον πόλεμο στην Ουκρανία, πλανώνται οικτρά.
«Είναι πολύ εύκολο να πιστέψει κανείς ότι τα ρωσικά στρατεύματα στην Ουκρανία είχαν μια αποτυχία, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλό. Οι Ρώσοι είχαν μεν απώλειες, αλλά κέρδισαν και πολύ κόσμο.
Οι ρωσικές χερσαίες δυνάμεις είναι περισσότερες τώρα από ό,τι ήταν στην αρχή της σύγκρουσης
Οι ρωσικές χερσαίες δυνάμεις είναι μεγαλύτερες, η αεροπορία έχει 1000 αεροσκάφη και το ναυτικό τους είναι άθικτο».
Σύμφωνα με τον στρατηγό, το ΝΑΤΟ πρέπει να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένης και της κυβερνοασφάλειας.
Επιπλέον, αυτή η εκπαίδευση, σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να είναι συνεχής και αδιάκοπη.
Και είναι λογικό καθώς όλα τα έθνη του ΝΑΤΟ (και όχι μόνο) έχουν ανοίξει εδώ και μήνες πόλεμο με τους Ρώσους, ο οποίος προς ώρας μαίνεται μόνο μέσα στην Ουκρανία.
(freepik photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χριστός ετέχθη! Χρόνια Πολλά
- Το Hubble της NASA αποκάλυψε το «Σάντουιτς του Δράκουλα», τον μεγαλύτερο δίσκο δημιουργίας πλανητών , vid
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από πέντε κιλά κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου Roxy
- Μακελειό στη Νιγηρία: Έκρηξη σε τζαμί την ώρα της προσευχής – Τουλάχιστον επτά νεκροί και πολλοί τραυματίες
- Λάρισα: Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες – Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και μετά τις γιορτές
- Βαρσοβία: Συνελήφθη ο Πολωνός πρεσβευτής στο Παρίσι – Ερευνάται για υπόθεση διακίνησης πλαστών πτυχίων
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όποιον αγωνίζεται και διεκδικεί
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 2 Ιανουαρίου
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρό 7χρονο αγόρι σε τροχαίο- Τραυματίστηκαν οι γονείς
- Απίστευτες εξελίξεις που δείχνουν πως μετατρέπεται ένα κράτος για συγκεκριμένους σκοπούς









