«Τους τελευταίους μήνες, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, οι πολιτικοί και τα συμμαχικά κράτη έχουν κάνει μια σειρά από λάθη που οδήγησαν σε αποτυχίες στο μέτωπο».
Σύμφωνα με τον στρατιωτικό, οι Ουκρανοί έκαναν ένα μεγάλο λάθος υπολογισμό καθυστερώντας πολύ τα σχέδιά τους για μια αντεπίθεση, η οποία έδωσε στον ρωσικό στρατό αρκετό χρόνο να προετοιμαστεί για άμυνα, εξαντλώντας έτσι τις δυνάμεις του Κιέβου.
Τώρα οι ρωσικές δυνάμεις έχουν στραφεί σε μια στρατηγική για την πλήρη καταστροφή των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και η απουσία ριζικών αλλαγών στα σχέδια της Ουκρανίας θα οδηγήσει μόνο στην πρόωρη ήττα πιστεύει ο Komornitsky.
Έτσι η Ουκρανία δεν θα κερδίσει σε αυτή τη σύγκρουση.
Η Ρωσία θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο της – το έδαφος που κατέλαβε θα αποκοπεί από την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας.
Ένα αδύναμο κράτος θα δημιουργηθεί στην Ουκρανία, αποκομμένο από πόρους” τόνισε ο Πολωνός στρατηγός.
(Bankingnews – freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραήλ: Θραύσματα ιρανικού πυραύλου προκάλεσαν καταστροφές σε διυλιστήριο πετρελαίου στη Χάιφα
- Επιμένει ο Όρμπαν στο βέτο του για το δάνειο-μαμούθ προς την Ουκρανία
- Κατάρ για φυσικό αέριο: Η επίθεση στο Ρας Λαφάν θα έχει “μεγάλες επιπτώσεις” παγκοσμίως
- Κρεμλίνο: Οι συνομιλίες για την Ουκρανία “βρίσκονται σε παύση” λόγω του πολέμου στο Ιράν
- Ρομποτικό ψάρι φαίνεται και κινείται σαν αληθινό, Vid
- Το Ιράν προειδοποιεί ότι δεν θα επιδείξει “καμία αυτοσυγκράτηση” στην περίπτωση μιας νέας επίθεσης
- «Ανάκληση των Patriot και επιστροφή στην Ελλάδα των Ελλήνων στρατιωτικών», ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ
- Μαρινάκης: Η αμυντική διάταξη της χώρας δεν τίθεται υπό διαπραγμάτευση
- Ρωσία για TurkStream: Η εντατικοποίηση των ουκρανικών επιθέσεων απειλεί τις διαδρομές εξαγωγών αερίου
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά – Κακουργηματική δίωξη στα δύο άτομα που ήταν μαζί με το θύμα









