Ουκρανοί: «Ρωσικός Kinzhal μπορεί να πλήξει την Αθήνα μέσα σε 10 λεπτά» – ΧΑΡΤΗΣ

«Σταματήστε το πριν είναι πολύ αργά».

Στο σημείο να… «εκβιάσει» την αποστολή περισσότερων συστημάτων αεράμυνας από τα ευρωπαϊκά κράτη με μία κεκαλυμμένη πυραυλική απειλή έφτασε το Κίεβο!

Σε ένα ακόμα δείγμα του πόσο απελπισμένοι είναι οι Ουκρανοί, το Υπουργείο Εξωτερικών τους ανήρτησε έναν χάρτη που δείχνει τα λεπτά μέσα στα οποία ένας ρωσικός πύραυλος υπερηχητικός Kinzhal, ικανός να φέρει πυρηνικές κεφαλές, μπορεί να να πλήξει ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Μέσα σε αυτές βρίσκεται και η Αθήνα! Σύμφωνα με τους Ουκρανούς, εφόσον ο πύραυλος εκτοξευόταν από το Kursk, τότε θα ήθελε 10 λεπτά για να πλήξει την ελληνική πρωτεύουσα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο χρόνος αυτός ίσως είναι πλασματικός, καθώς αφορά την εκτόξευση πυραύλων από ένα συγκεκριμένο σημείο της ρωσικής επικράτειας! Οι Ρώσοι θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν πυραύλους από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη ήθελαν!

Δείτε τι έγραψαν οι Ουκρανοί για να τρομάξουν τους Ευρωπαίους:

«Κάθε χώρα εκτιμά την αρχή της προστασίας της ζωής.

Ωστόσο, ο τρόμος για τη Ρωσία δεν γνωρίζει σύνορα. Ο πόλεμος μπορεί να φαίνεται πολύ μακρινός στις περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αλλά δεν απέχει περισσότερο από το βεληνεκές των πυραύλων Kinzhal.

Η ενίσχυση της αεράμυνας της Ουκρανίας θα συνέβαλε επίσης στην ευρωπαϊκή ασφάλεια.

Είναι καιρός να παρασχεθούν στην Ουκρανία περισσότερα συστήματα αεράμυνας για την προστασία των ανθρώπων στην Ευρώπη»:

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί