Ουκρανία: ΧΑΜΟΣ στην Χερσώνα! Ο χρόνος ΠΙΕΖΕΙ, τι ετοιμάζεται;;; ΒΙΝΤΕΟ

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες...

Να τραπούν σε φυγή για να σώσουν την ζωή τους, προέτρεψε τους Ρώσους στρατιώτες ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αφού οι δυνάμεις του εξαπέλυσαν ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ επίθεση, μετά από πιέσεις του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της Βρετανίας, για την ανακατάληψη της ρωσικής πλέον περιοχής της Χερσώνας στην νότια Ουκρανία, την οποία κατέλαβε η Ρωσία λίγο μετά την εισβολή της στα ρωσικά εδάφη της χώρας, στα τέλη Φεβρουαρίου, όταν μετρούσε 280.000 κατοίκους.

Η περιφέρεια αυτή είναι στρατηγικής σημασίας, καθώς συνορεύει με την Κριμαία, την χερσόνησο που προσάρτησε η Ρωσία τον Μάρτιο του 2014.

Όπως ισχυρίζεται το Κίεβο, οι ουκρανικές δυνάμεις ανέκτησαν τέσσερα χωριά και διέλυσαν την ρωσική άμυνα σε πολλά σημεία της πρώτης γραμμής στην περιοχή.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από το μέτωπο της Χερσώνας δείχνουν πως τα πράγματα δεν πάνε καλά για τους Ουκρανούς, οι οποίοι φαίνεται πως δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να διασπάσουν τις ρωσικές γραμμές άμυνας, ενώ μετρούν σοκαριστικές απώλειες.

Παράλληλα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα δείχνουν ουκρανική περίπολο εμπροσθοφυλακής να «εξαϋλώνεται» από πυρά πυροβολικού και ουκρανικά άρματα μάχης να κείτονται παρατημένα και κατεστραμμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βίντεο έχει τραβηχθεί κοντά στο Vysokopolye, το οποίο βρίσκεται 146 χιλιόμετρα βόρεια της Χερσώνας και εκεί εμφανίζεται η ουκρανική επίθεση να έχει δήθεν την μεγαλύτερη επιτυχία της.

Πέραν τούτου, ο ανώτερος Ουκρανός προεδρικός σύμβουλος, Ολέκσι Αρεστόβιτς προειδοποίησε τους πολίτες της χώρας να μην περιμένουν γρήγορα κέρδη και περιέγραψε την επίθεση ως «αργή επιχείρηση για την φθορά του εχθρού».

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΕΖΕΙ;;; ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ;;; ΑΠΛΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ-ΚΟΡΟΪΔΑ;;; ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ;;;

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί